Stiri despre weekend casa si gradina

  93 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sanctuarul cochet dintr-un apartament de bloc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sanctuarul cochet dintr-un apartament de bloc

  În vizită la femeia de afaceri Puşa Hack, într-o locuinţă cu două camere din zona bucureşteană Calea Călăraşilor, descoperi farmecul, liniştea şi căldura unui ashram indian.

 • Un apartament ca o turtă dulce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un apartament ca o turtă dulce

  La doi paşi de Parcul Cişmigiu, Ioana şi Boldi, doi artişti cu normă întreagă, au creat un spaţiu rupt dintr-o poveste cu Hansel şi Gretel.

 • Biroul, după chipul şi asemănarea ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biroul, după chipul şi asemănarea ta

  Spre deosebire de cel de la serviciu, spaţiul de lucru de acasă poate fi construit ţinând cont mai mult de personalitatea şi de gusturile tale. Alege pe îndelete piesa potrivită!

 • În 2012, căminul se decorează cu imaginaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În 2012, căminul se decorează cu imaginaţie

  Primul mare eveniment de profil al anului a desemnat designerii lui 2012 – un  japonez,  un francez şi doi brazilieni – şi a trasat noile direcţii în amenajăre: simplitate, reciclare, culoare.

 • Fii om cu scaun la cap!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fii om cu scaun la cap!

  Sute de variante de scaune stau aliniate prin showroomuri.  Alege înţelept şi ai grijă să dai banii pe o piesă în care să stai bine!

 • Roşu ca focul, să-ţi surâdă norocul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roşu ca focul, să-ţi surâdă norocul

  Roşul se combină bine cu multe culori, dar te poate păcăli uşor dacă nu ştii când să pui punct în amenajare. E culoarea pasiunii, dar dacă eşti peste măsură de pasionat de această nuanţă, şi nu ştii să te opreşti la timp, sunt mari şanse să vezi roşu în faţa ochilor.

 • Nu aduce anul ce aduce ceasul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu aduce anul ce aduce ceasul

  Teoretic, e acelaşi tic-tac pentru toţi. Practic, fiecare bătaie capătă valoare în funcţie de noi. Alege-ţi ceasul care vorbeşte despre timpul tău!

 • Aranjamentele festive, cadou pentru casa ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aranjamentele festive, cadou pentru casa ta

  Îţi trebuie câteva ore libere şi ceva mai multă creativitate ca să decorezi totul ca la carte, dar ar fi şi păcat să-ţi privezi căminul de ornamentele care-i dau un aer de sărbătoare autentică.

 • Locul de joacă al unui olandez la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locul de joacă al unui olandez la Bucureşti

  Într-o casă veche şi recent renovată din centrul Capitalei, Thomas Baakman şi-a amenajat un showroom în care îşi petrece timpul împreună cu alţi pasionaţi de antichităţi.

 • Să vă fie casa casă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să vă fie casa casă!

  Mai mult decât oricând, în ultima lună din an cumpărăm de toate pentru toţi. Pentru oameni, dar şi pentru casele lor. A început deja. Febra cumpărăturilor, vorba unei reclame de la radio şi a zecilor de ştiri TV ce vor urma.

 • FOTO Magia luminiţelor de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Magia luminiţelor de Crăciun

  Din Austria în Malaysia şi din Liban în Statele Unite ale Americii, oraşele s-au umplut de lumină, într-un decor de sărbătoare de care te poţi bucura fără viză.

 • Mese festive de poveste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mese festive de poveste

  Decorul alb imaculat este „vedeta“ acestui sezon pe masa de Crăciun, dar nu-i nicio problemă dacă mergi şi pe mixuri colorate mai puternic.

 • Podoabe pentru cel mai căutat pom din an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Podoabe pentru cel mai căutat pom din an

  Mergi pe combinaţii de alb şi turcoaz sau pe mixuri de roşu şi auriu, iar dacă vrei să adaugi un plus de eleganţă pomului de Crăciun, foloseşte decoraţiuni din porţelan!

 • Locul coincidenţelor frumoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locul coincidenţelor frumoase

  Obiectele moştenite de la părinţi şi de la străbunici s-au potrivit cu piese cumpărate din magazine şi din anticariate într-o casă spaţioasă din nordul Capitalei. Nu e colţ în casa de peste 100 de metri pătraţi de care să nu fie legată vreo întâmplare fericită.

 • Înveseleşte-ţi casa cu o poveste pictată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înveseleşte-ţi casa cu o poveste pictată

  Un personaj pictat pe perete – în bucătărie, în living sau în dormitor – poate să schimbe peste noapte atmosfera din căminul tău, iar o astfel de redecorare nici nu costă foarte mult.

 • Cum să-ţi faci masa frumoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-ţi faci masa frumoasă

  Până la servirea bucatelor, oaspeţii tăi vor intra în atmosfera de sărbătoare cu ajutorul decorului pe care vei reuşi să-l creezi.

 • Accente curat boiereşti pe linia Paleologu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Accente curat boiereşti pe linia Paleologu

  Construită în anii ’30 de tatăl regretatului diplomat Alexandru Paleologu, casa în care locuieşte azi fiul acestuia din urmă, Theodor, spune poveşti despre bun-gust şi despre telefoanele din bibliotecă. Cu ochii la placa pe care scrie „Aici a locuit Alexandru Paleologu“ şi cu degetul pe soneria care nu se aude de afară, am aşteptat să intrăm în casa-bloc de pe Strada Armenească.

 • Se poartă mobila „tricotată“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se poartă mobila „tricotată“

  În sezonul rece, tot mai multe interioare capătă un aer proaspăt, dar prietenos cu ajutorul pieselor decorative sau de mobilier „îmbrăcate“ în împletituri asemenea celor făcute de bunicile de altădată.

 • „Mi-am dorit simplitate“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Mi-am dorit simplitate“

  După ce a stat, în Spania şi în Portugalia, în case cu vedere la mare sau aflate la doi paşi de ocean, handbalistul Alexandru Dedu s-a retras cu familia la Corbeanca, într-o locuinţă cu grădină şi cu livadă.

 • Aer proaspăt într-un decor cu parfum vechi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aer proaspăt într-un decor cu parfum vechi

  Bucureşteanca Alexandra Zabunov ne-a primit în casa din zona Victoriei, pe care a decorat-o cu piese deosebite moştenite de la bunica şi obiecte de colecţie semnate de designeri de top.

 • Grădina de poveste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grădina de poveste

  Doi britanici şi-au creat în curtea casei un loc splendid, „Patru anotimpuri“, desemnat „Grădina anului 2007“ în Marea Britanie şi prezentat într-un documentar marca BBC  despre spaţii verzi minunate.

 • Luaţi loc!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luaţi loc!

  Fiţi cu ochii în patru când cumpăraţi canapeaua, ca să staţi pe ea mult şi bine! Contează cum arată, dar mai ales cât este de confortabilă.

 • Originalul îşi pierde elanul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Originalul îşi pierde elanul

  În era cumpărăturilor de chilipiruri în magazine virtuale, tot mai mulţi vorbesc despre „îmbătrânirea“ unei mode, vintage-ul, şi despre piesele „unicat“ fabricate în sute de exemplare.

 • Armonie în dulcele stil clasic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Armonie în dulcele stil clasic

  În vila brâncovenească pe care o iubeşte de la 6 ani, Luana Ibacka şi familia ei se bucură zilnic de două universuri: unul cu aer vintage şi unul modern sută la sută. A scris şi a filmat timp de şapte ani reportaje despre case, şi, cu toate splendorile văzute, pentru niciunul dintre cazuri nu poate concluziona „o casă de vis=fericire“.

Modifică Setările