Stiri despre vedete

  1446 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Acestea sunt cele mai generoase vedete din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acestea sunt cele mai generoase vedete din lume

  În preajma Sărbătorilor de Iarnă multe celebrități s-au decis să ajute persoanele mai nevoiașe. Pe de altă parte, există vedete care se implică în viața săracilor tot timpul anului.

 • Cele mai interesante momente din 2009
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai interesante momente din 2009

  Retrăieşte, împreună cu noi, "Top 10" al celor mai curioase, bizare şi haioase poveşti prin care au trecut vedetele de-a lungul acestui an, strânse de presa spaniolă.

 • Alexandra Popa: „Bordelle e un brand atractiv pentru vedete“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alexandra Popa: „Bordelle e un brand atractiv pentru vedete“

  Românca în vârstă de 27 de ani a creat piese de lenjerie intimă pentru Rihanna, Britney Spears, Lady Gaga şi Shakira. Alexandra Popa a plecat din România împreună cu părinţii, imediat după Revoluţie. Acum trăieşte la Londra, unde, în 2007, a pus bazele propriului brand de lenjerie intimă, Bordelle.

 • Crăciunul vedetelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crăciunul vedetelor

  Celebrităţile s-au hotărât unde vor întâmpina Sărbătorile şi aşteaptă să împodobească bradul. Esca şi Ciuhulescu ne-au împărtăşit ce înseamnă Crăciunul pentru ele.

 • Topul vedetelor acuzate de furt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul vedetelor acuzate de furt

  Revista "Nosotras" a publicat recent un top al vedetelor care au ajuns în centrul atenţiei publice, după ce şi-au însuşit obiectele care nu le aparţineau.

 • Cele mai mari tâmpenii spuse de vedete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai mari tâmpenii spuse de vedete

  Chiar dacă majoritatea vedetelor sunt frumoase, talentate şi se bucură de mare succes, există momente în care multe dintre ele nu dau dovadă şi de inteligenţă.

 • Ieşenii, puşi să aleagă între vedete expirate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ieşenii, puşi să aleagă între vedete expirate

  Cei care vor să-şi petreacă Revelionul în stradă au de ales între şase formaţii cunoscute în anii ’80 şi ’90. Şefii din Palatul Roznovanu au anunţat că „vedeta“ sărbătorii dintre ani, trupa Baccara, nu va mai ajunge la Iaşi.

 • Cele mai ciudate capricii ale vedetelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai ciudate capricii ale vedetelor

  De multe ori, vedetele ne uimesc cu cerințele lor din timpul turneelor, care mai de care mai stranii. Adesea, ele fac din întreaga lor viață un complex de capricii și ciudățenii.

 • FOTO Keira Knightley, probleme în paradis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Keira Knightley, probleme în paradis

  Frumoasa actriță a recunoscut că, în prezent, trece printr-o perioadă dificilă, în relația sa cu actorul Rupert Friend. Cei doi sunt împreună de acum patru ani.

 • Clubul devoratorilor de Tv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clubul devoratorilor de Tv

  Îndrăgita vedetă de la Prima TV, protagonistă a serialului „Efect 30", a petrecut vacanţa pe un tărâm de vis. Andreea a vizitat numeroase ţări şi a ales, de cele mai multe ori, alte destinaţii, decât cele pe care le ştia deja. Dornică să descopere cât mai multe „locuri frumoase", Andreea s-a plimbat de data aceasta pe tărâmuri asiatice.