Ținute bizare și dezamăgitoare la Gala Met. Costumul potrivit mai mult pentru Disneyland FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unele celebrități au luat tema „Karl Lagerfeld” mult prea în serios la Gala Met 2023. Altele, nu au căutat deloc să iasă din tipare. Spre exemplu, ținuta lui Kendall Jenner a fost apreciată ca fiind dezamăgitoare, iar costumul de pisică al lui Jared Leto, mai potrivit pentru Disneyland.

Gala Met 2023 a avut loc, luni, la Metropolitan Museum of Art din New York City și a fost un omagiu adus regretatului Karl Lagerfeld, unul dintre cei mai influenți creatori de modă din lume.

Cel mai așteptat oaspete a fost Choupette Lagerfeld, o pisică birmaneză în vârstă de 11 ani, cu ochi albaștri enormi și blană albă mătăsoasă, care i-a aparținut lui Karl Lagerfeld.

Doja Cat

Doja Cat FOTO EPA-EFE
Doja Cat FOTO EPA-EFE

Doja Cat se numără printre participanții de la Gala Met care a luat foarte în serios codul vestimentar și s-a întrecut pe ea însăși cu ținuta. Doja a încercat să o întruchipeze întocmai pe iubita pisică birmaneză albă a lui Lagerfeld, pe nume Choupette.

Rochia ei cu glugă și spatele gol, marca Oscar de la Renta, includea urechi de pisică pe glugă, paiete argintii și se prelungea într-o trenă albă cu pene. Peste 5.000 de ore de muncă au fost necesare, potrivit presei internaționale, pentru a fi definită creația orbitoare, care include 350.000 de mărgele argintii și albe.

Kim Petras

Kim Petras FOTO EPA-EFE
Kim Petras FOTO EPA-EFE

Kim Petras a ales să poarte o rochie marca Marc Jacobs, rămânând fidelă stilului clasic al brand-ului, în tributul său adus designer-ului Karl Lagerfeld. Rochia alb-negru a fost completată de o pereche de platforme sclipitoare, cu tocuri înalte.

Kendall Jenner

Kendall Jenner FOTO EPA-EFE
Kendall Jenner FOTO EPA-EFE

După ce și-a revendicat trend-ul „fără pantaloni” în 2022, modelul, în vârstă de 27 de ani, l-a adus pe covorul roșu. A optat pentru un body negru cu paiete, cu mâneci exagerate, care ajung până la podea și...nimic în jumătatea ei inferioară.

Body-ul negru sclipitor a lăsat puțin loc imaginației, când Kendall s-a întors pentru a urca scările. Piesa a fost accesorizată cu un guler împodobit cu cristale argintii și cizme înalte.

Emma Chamberlain FOTO EPA-EFE
Emma Chamberlain FOTO EPA-EFE

De la prima ei prezență la Met în 2021, Emma Chamberlain a devenit unul dintre cei mai așteptați invitați ai gale. La balul de anul trecut, bijuteriile ei istorice Cartier au furat spectacolul. Anul acesta, pentru balul cu tematică Karl Lagerfeld, ea a optat pentru un fel de strălucire mai extravagantă. Ea a apărut într-un costum albastru, marca Miu Miu, fusta având o despicătură generoasă la coapsă. Ținuta a fost, din nou, completată de bijuterii Cartier și o bentiță albastră, însă nu a fost deloc una dintre cele mai spectaculoase.

Pete Davidson

Pete Davidson FOTO EPA-EFE
Pete Davidson FOTO EPA-EFE

Actorul în vârstă de 29 de ani a ales să onoreze tema „Karl Lagerfeld” la Gala Met 2023 într-o ținută mult prea casual pentru covorul roșu. A purtat un tricou multicolor și o haină lungă, neagră, accesorizate cu o pălărie Fendi și mănuși negre, dar și un colier arginitu în formă de cruce.

Janelle Monae

Janelle Monae FOTO EPA-EFE
Janelle Monae FOTO EPA-EFE

Janelle Monáe a fost, cu siguranță, una dintre aparițiile bizare de pe covorul roșu, la Gala Met 2023. A apărut într-un bikini, alături de o fustă cu cerc în jurul capului, care apoi s-a drapat peste corp. pentru a se transforma într-o rochie.

Jared Leto

Jared Leto FOTO EPA-EFE
Jared Leto FOTO EPA-EFE

Jared Leto a fost surpriza serii și a luat ochii tuturor. El a întruchipat-o chiar pe felina regretatului creator de modă. Costumul nu mai are nevoie de niciun fel de descriere. Criticii au apreciat însă că ar fi fost mai potrivit pentru Disneyland, decât pentru covorul roșu.

Ice Spice

Ice Spice FOTO EPA-EFE
Ice Spice FOTO EPA-EFE

Ice Spice și-a făcut debutul la Gala Met 2023, luni seara pe 1 mai. În onoarea temei de anul acesta, ea a purtat o rochie Balmain cu paiete albe, elegantă, dar mult prea simplă.

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney FOTO EPA-EFE
Sydney Sweeney FOTO EPA-EFE

Sydney Sweeney a arătat la fel de plină de farmec ca întotdeauna pe covorul roșu de la Met Gala 2023 de luni, însă ținuta ei a fost de asemenea, elegantă, dar deloc notabiă. Este vorba despre o rochie Miu Miu nude, împodobită cu cristale și cu o fundiță neagră, în partea de jos.

Rami Malek

Rami Malek FOTO EPA-EFE
Rami Malek FOTO EPA-EFE

Rami Malek pare să fi mers pe stilul clasic. Mult prea clasic, deloc ieșit din tipare. Actorul a apărut pe covorul roșu într-un simplu costum alb-negru.

Margaret Qualley

Margaret Qualley FOTO EPA-EFE
Margaret Qualley FOTO EPA-EFE

Margaret Qualley și-a etalat silueta Gala Met 2023 din New York, dar ținuta cam lasă de dorit. Picioarele sale tonifiate au putut fi bine observate, datorită rochiței mini. O rochiță simplă, neagă, din dantelă, care îi definea bine talia și...cam atât. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite