Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa lui Reghecampf: „Mendrele lui să şi le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodan

Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa fostului soţ şi a amantei acestuia. Impresara a schimbat până şi yala de la vila in Snagov, de frică să nu-i mai dispară şi altceva din casă. Anamaria Prodan trebuie să se prezinte pe 7 februarie la Judecătoria din Buftea pentru a încheia divorţul de Laurenţiu Reghecampf.

„Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el şi să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat aşa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să şi le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei. Dar legal le descurc eu încet-încet şi la final, care a greşit plăteşte fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocaţi, căci în 8-10 ani şi-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Reghecampf nu ar venit să-şi vadă copiii nici cu ocazia Sărbătorilor. De asemenea, antrenorul le-ar fi transmis fiicelor Anemariei Prodan, Sarah şi Rebeca, să nu-l mai caute. 

CONTINUĂ SĂ CITEŞTI PE CLICK.RO

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite