Ce replică a primit o influenceriță care se aștepta la un festin gratuit la restaurant, doar pentru că e „celebră”

0
Publicat:

Un restaurant din Marea Britanie a pus la punct o influenceriță care a cerut să mănânce gratuit în local doar datorită presupusului său statut de celebritate, așa cum se vede într-o poveste virală de pe Instagram, publicată de New York Post.

Unii influenceri se așteaptă să primească gratis o masă. FOTO Shutterstock
Unii influenceri se așteaptă să primească gratis o masă. FOTO Shutterstock

După ce influencerița refuzată i-a lăsat, o recenzie dură pe Instagram, restaurantul Lucky Ramen and Sushi, cu sediul în Manchester, a ironizat-o:

„Oh, ce surpriză! Un alt DM emoționant de la o vedetă cu căpușă albastră care cere un festin gratuit în schimbul unui Insta Post".

Restaurantul a distribuit apoi o captură de ecran cu cererea nerușinată a „vedetei”, căreia nu i-a dat numele, care suna astfel:

„Hei, îmi pare rău, știu că e din scurt, dar mâine sunt în Manchester și caut un loc pentru un brunch cu partenerul meu, ați fi deschiși la o colaborare cu mine pentru o postare pe story și pe pagina mea?”.

Reprezentanții restaurantului au răspuns la respectiva solicitare că nu au nevoie de „expunere” pentru a-și plăti facturile.

„Suntem încântați că ne apreciați mâncarea, dar, hei, apreciem și mai mult clienții plătitori”, i-a transmis influenceriței.

„Nu ne așteptăm la mare lucru, doar la o masă gratuită” 

Influencerița nu a fost prea încântată de faptul că a fost respinsă public.

„Crezi că oamenii ca noi nu merită să mănânce gratis? În cazul în care nu ți-ai dat seama, facem tot posibilul să ajutăm și să promovăm gratuit. Nu ne așteptăm la mare lucru, doar la o masă gratuită pentru a ne compensa timpul, munca, efortul și energia pozitivă pe care vi le furnizăm”, a replicat aceasta.

Apoi a declarat că nu va mai trece pe la restaurant:

„Aroganța voastră îmi provoacă greață (...). Ai stârnit câteva chicoteli, dar noi suntem cei care râdem. Mergem unde vrem, mâncăm ce vrem și în cele din urmă - totul este gratuit".

„Nu au nevoie de expunerea ta”

Comentariile nu au întârziat să apară pe Instagram.

Imaginează-ți că ai un blog de mâncare/lifestyle și crezi că asta înseamnă că ai dreptul să mănânci gratis de fiecare dată când vrei să mergi la un restaurant”, a criticat un utilizator.

„Dragă, ei [Lucky Ramen] sunt rezervați. Nu au nevoie de expunerea ta. Noi toți stăm la coadă pentru mese. Cu plăcere”, a comentat altcineva.

Localul japonez este doar unul dintre multele restaurante din lume cărora diverși influenceri le-au cerut să le ofere mâncare gratuită.

Proprietarii de restaurante, bucătarii și chelnerii din New York City, spre exemplu, s-au săturat de acest fenomen, mulți dintre ei transmițându-le celor din social media să renunțe la această practică.

„Oamenii vor să primească o masă gratuită sâmbătă seara pentru patru prieteni. Spunem nu influencerilor mai mult decât spunem da”, a declarat, pentru The Post, proprietarul Brooklyn Chop House și Brooklyn Dumpling Shop, Stratis Morfogen, în 2022. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite