Stiri despre surse

  36 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cu ce se mai
ocupă, ce năzbâtii face conducerea Televiziunii publice?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu ce se mai ocupă, ce năzbâtii face conducerea Televiziunii publice?

  Până mai zilele trecute am trăit cu speranţa că starea de nervozitate extremă care a cuprins conducerea TVR, mai exact pe preşedintele-director general al instituţiei, la aflarea veştii că presa a intrat în posesia unor informaţii referitoare la sumele exorbitante plătite unor colaboratori însărcinaţi cu misiunea de a face propagandă în favoarea PSD va trece.

 • Ficţiunea ştirilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ficţiunea ştirilor

  Ce este o ştire falsă? O ştire are trei elemente definitorii: 1. informaţia, care trebuie să fie verificată din trei surse; jurnalismul se bazează, până la un punct, pe realismul naiv. Totuşi, există numeroase cazuri în care informaţia, chiar verificată, înşală pentru că spune ceva şi ascunde altceva etc. 2. încadrarea, adică punctul de vedere din care e privită informaţia.

 • Stresul ne lasă
fără vitamina C. De unde o luăm şi ce cantitate ne trebuie pentru a funcţiona
optim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stresul ne lasă fără vitamina C. De unde o luăm şi ce cantitate ne trebuie pentru a funcţiona optim

  Se apropie sezonul răcelilor şi un sistem imunitar puternic are nevoie de vitamina C pentru a se fortifica. Prea multă cantitate din această vitamină poate determina agitaţie şi insomnii, în timp ce lipsa acesteia provoacă oboseală şi dureri de oase. Care este cantitatea optimă de care avem nevoie şi care sunt cele mai la îndemână surse de vitamina C.

 • Îmbunătăţeşte sănătatea oaselor cu alimente bogate în calciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îmbunătăţeşte sănătatea oaselor cu alimente bogate în calciu

  Mineralul esenţial pentru sănătatea oaselor este calciul. Dar acest mineral are nevoie de vitamina D pentru a putea fi asimilat de organism. Aşadar, include în dietă alimentele care conţin o cantitate importantă de minerale şi astfel vor fi prevenite afecţiunile osoase.

 • 4 alimente bogate în proteine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 alimente bogate în proteine

  Dacă obişnuieşti să mergi la sală, probabil că ţi se spune să consumi mai multe proteine, deoarece ele sunt necesare pentru dezvoltarea musculară. Credeai că doar carnea roşie conţine proteine? Iată ce alte alimente le mai conţin!

 • Originile cuvântului OK: cine l-a inventat şi ce a însemnat de fapt în trecut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Originile cuvântului OK: cine l-a inventat şi ce a însemnat de fapt în trecut

  Originea unuia dintre cele mai răspândite cuvinte din lume, OK, suscită şi astăzi controverse în rândul lingviştilor. Unii susţin că termenul a fost folosit pentru prima dată în 1839, în ziarul „Boston Morning Post“, cu semnificaţia „all correct“, iar alţii susţin că termenul provine de la abrevierea cu care era alintat candidatul democrat la preşedenţia SUA, Martin Van Buren – „Old Kinderhook“.

 • EXCLUSIV Sorin Oprescu, arestat: cum funcţiona piramida şpăgilor în Primăria Capitalei. Surse: Erau funcţionari care cereau şpagă în numele directorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Sorin Oprescu, arestat: cum funcţiona piramida şpăgilor în Primăria Capitalei. Surse: Erau funcţionari care cereau şpagă în numele directorilor

  Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prins în flagrant delict, sâmbătă spre duminică noapte, în timp ce ar fi luat mită 25.000 de euro, aceeaşi sumă pe care a luat-o şi unul dintre cei 11 consilieri personali ai edilului, Solomon Wigler, ridicat de DNA în urmă cu câteva luni. Surse din Primăria Capitalei au declarat, pentru „Adevărul“, ce se întâmpla, de fapt, în spatele uşilor închise ale lui Oprescu şi ale locotenenţilor săi.

 • Cele mai bune surse de magneziu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune surse de magneziu

  Magneziu este un mineral esenţial în organism, în menţinerea unui sistem imunitar bun, în funcţionarea optimă a inimii şi pentru oase puternice, dar de unde putem procura noi cele mai bune surse de magneziu?

 • Un jurnalist german a fost prins spionându-şi colegii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un jurnalist german a fost prins spionându-şi colegii

  Un reporter de la publicaţia germană „Taz“ a fost acuzat de spionaj asupra colegilor săi. Sebastian Heiser a fost prins asupra faptului, îndepărtând un stick USB dintr-un computer al redacţiei. Stick-ul era folosit pentru a afla parolele şi orice altceva colegii săi ar fi tastat pe computer, notează „The Guardian“.

 • Cele mai bune surse de vitamina imunităţii.
Cât trebuie să mănânci ca să acoperi necesarul zilnic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune surse de vitamina imunităţii. Cât trebuie să mănânci ca să acoperi necesarul zilnic

  Extrem de necesară pentru dezvoltarea normală a organismului şi pentru autorepararea ţesuturilor, vitamina C se regăseşte adesea în cantităţi reduse în corp, dacă aportul nu este constant. Suplimentele alimentare nu sunt întotdeauna cea mai sănătoasă sursă, aşadar, ar trebui să mâncăm zi de zi fructe şi legume care acoperă necesarul zilnic.