Stiri despre smurd

  2482 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dispecerat comun pentru SMURD şi ambulanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dispecerat comun pentru SMURD şi ambulanţă

  Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad  a anunţat că din acest an se va realiza un dispecerat comun pentru Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi SMURD.

 • Serviciul SMURD a efectuat 279 de intervenţii de Revelion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Serviciul SMURD a efectuat 279 de intervenţii de Revelion

  Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) a efectuat 279 de intervenţii în ultimele 24 de ore la nivel naţional pentru a rezolva cererile adresate la numărul de telefon de urgenţă 112, a declarat vineri pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), căpitan Alin Maghiar.

 • Constanţa: Autospeciale noi la SMURD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Autospeciale noi la SMURD

  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a primit în administrare de la Ministerul Sănătăţii două autospeciale SMURD noi. Ambele maşini, un Citroen şi un Volkswagen, vor fi folosite pentru intervenţii, una fiind destinată Secţiei de Neonatologie, iar cealaltă va deservi Secţia de Terapie Intensivă pentru adulţi.

 • Vedetă de muzică populară implicată într-un grav accident de circulaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedetă de muzică populară implicată într-un grav accident de circulaţie

  Cunoscutul interpret de muzică populară, Dumitru Teleagă a fost la un pas de moarte. Azi-noapte, bărbatul a rămas imobilizat în propria maşină, în urma unui grav accident de circulaţie. Viaţa bărbatului a fost pusă în pericol, la fel ca şi a unei alte persoane care se afla în maşina acestuia.

 • Studenţi la Medicină şcoliţi după filme americane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenţi la Medicină şcoliţi după filme americane

  Viitorii doctori care studiază în Iaşi fac seminariile urmărind pe proiector seriale americane de succes pe teme de medicină. Cadrele medicale susţin că metoda occidentală de predare îi antrenează pe tineri, care învaţă în acest fel să rezolve cele mai dificile cazuri.

 • Salvarea le-a venit din cer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salvarea le-a venit din cer

  O gravidă din Padina şi patru bătrâni din localităţi izolate din judeţul Buzău, a căror viaţă era în pericol au fost salvaţi cu un elicopter al ministerului de interne şi transportaţi la spitalul judeţean Buzău. Oamenii ar fi trebuit să ajungă de miercuri la dializă însă din cauza că drumurile au fost impracticabile nu a fost posibil să fie transporaţi cu ambulanţele.Văzând că nu există nicio altă cale pentru a-i a