Accident grav pe E85: doi răniți. O victimă a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital

0
Publicat:

Două persoane au fost rănite grav în urma unui accident rutier petrecut pe Drumul Europea 85, în localitatea Coșereni, din județul Ialomița.

Lucrătorii de la ISU au intervenit pentru descarcerarea victimele Foto: ISU Ialomița
Lucrătorii de la ISU au intervenit pentru descarcerarea victimele Foto: ISU Ialomița

Una dintre victime, șoferul autoturismului implicat în accident, a fost transportată cu un elicopter SMURD la un spital din București.

„Detașamentul de pompieri Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism, în localitatea Coșereni. În sprijin intervine elicopterul SMURD București și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime conștiente și cooperante, dintre care una încarcerată. O victimă a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar cea de-a doua victimă, șoferul autoturismului, a fost transportată de elicopterul SMURD București, la o unitate medicală din capitală“, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Pe Drumul European 85 se petrec frecvent accidente rutiere grave. În urmă cu puțin timp, două persoane au fost rănite și o alta a decedat într-un eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite