Fraţi gemeni, în vârstă de 9 ani, descoperiţi morți în casă, în Dolj

0
Publicat:

Descoperire cumplită într-o casă în localitatea Desa, judeţul Dolj. Doi băieţei, fraţi gemeni, în vârstă de doar 9 ani, au fost găsiţi fără viaţă luni dimineaţă, alături de bunica lor, aflată în stare gravă, potrivit site-ului Jurnalul Olteniei.

foto arhivă
foto arhivă

Copiii erau crescuţi de către bunici, după ce mama lor îi părăsise în urmă cu mai mulţi ani, iar tatăl plecase la muncă în străinătate. Ei împărţeau camera cu bunica lor , în timp ce bunicul dormea într-o altă încăpere. De altfel, acesta este cel care a făcut cumplita descoperire luni dimineaţa, când i-a găsit pe toţi inconştienţi.

A sunat imediat la 112 şi a anunţat ce s-a întâmplat. Bănuind că este vorba, cel mai probabil, de o intoxicaţie cu monoxid de carbon, de la sobă, ISU Dolj a trimis la fața locului o ambulanță SMURD, un echipaj de stingere și două ambulanțe SAJ.

Deşi s-a încercat minute în şir resuscitarea celor doi copii, în cele din urmă a trebuit să fie declarat decesul lor. Bunica, în vârstă de 51 de ani, aflată şi ea în stare foarte gravă, a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital.

„La data de 11 martie a.c., ora 06.44, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din comuna Desa, trei persoane, doi minori și un adult, se află în stare de inconștiență.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au identificat o femeie, de 51 de ani, din comuna Desa și doi minori de 9 ani, gemeni”, au arătat reprezentanții IPJ Dolj.

„Echipajele ajunse la locul intervenției au început manevrele de resuscitare, dar din nefericire pentru cei doi copii acestea au fost în zadar, adultul a fost preluat de ambulanță în vederea transportării la spital”, potrivit ISU Dolj.

Copiii şi femeia au suferit o intoxicaţie cu monoxid de carbon, dar polițiștii continuă cercetările „pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite