Stiri despre saracie

  972 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Cu cântarul mă hrănesc”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Cu cântarul mă hrănesc”

  Pentru că nu pot trăi numai din pensie, mai multe bătrâne din Târgovişte au ieşit în stradă. Ele oferă trecătorilor posibilitatea de a se cântări, în schimbul unei sume cât de mici, care să le asigure pâinea de zi cu zi.

 • Sărăcia goleşte scena Galelor Teatrale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sărăcia goleşte scena Galelor Teatrale

  Cea de-a XVI-a ediţie a festivalului focşănean se desfăşoară în lipsa marilor teatre din ţară. Doar două trupe de teatru din ţară, Teatrul Naţional "V. Alecsandri" din Iaşi şi Teatrul "George Ciprian" din Buzău, vor urca săptămâna viitoare pe scena festivalului.

 • Drama fraţilor Jugănaru:„Nu avem casă, nu avem bani, nu mai putem merge la şcoală”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drama fraţilor Jugănaru:„Nu avem casă, nu avem bani, nu mai putem merge la şcoală”

  Cei patru copii ai Antoanetei Jugănaru riscă să rămână fără educaţie din cauza sărăciei. Pentru că nu a putut să aibă grijă de ei, aceştia sunt la un pas să abandoneze şcoala. Antoaneta Zaharia şi-a petrecut o bună parte din viaţă în comuna Griviţa, alături de soţul ei. Au împreună patru copiii. Cel mai mic, o fetiţă de 4 ani, cel mai mare, tot o fată, dar de 14 ani.

 • Târgu-Mureş:Ajutaţi-i pe Ovidiu şi Claudia să zâmbească!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Ajutaţi-i pe Ovidiu şi Claudia să zâmbească!

  Fraţii Ovidiu şi Claudia Siklodi sunt bolnavi de „von Recklinghausen” şi locuiesc într-o cabană din apropiere de Poieniţa. În ciuda sărăciei lucie în care trăiesc şi a bolii incurabile de care suferă, cei doi fraţi învaţă bine şi participă la competiţii dedicate copiilor cu handicap.

 • S-a dublat datoria publică/Primăria va plăti rată la credite de 20 miliarde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a dublat datoria publică/Primăria va plăti rată la credite de 20 miliarde

  Consilierii locali au votat seara trecută bugetul municipiului: 168.316.000 lei noi. Cu aproape şase procente mai mic decât anul trecut însă în 2010 se va dubla datoria publică, în plină criză financiară, întrucât municipalitatea va mai contracta un credit de 25 de milioane de lei pentru asfaltarea străzilor. Toate lucrările vor fi preluate din nou de firma Vega 93 Galaţi, de această dată, prin negociere cu Primăria şi nu prin

 • Sărăcia şi curele de slăbire fac ravagii în plămâni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sărăcia şi curele de slăbire fac ravagii în plămâni

  În evidenţele secţiei de TBC a Spitalului Judeţean figurează aproximativ 350 de persoane infectate. Alimentaţia precară, un stil de viaţă dezordonat, mizer, dar şi dietele severe, ţinute fără supravegherea unui medic specialist, sunt doar câteva dintre cauzele care duc la apariţia tuberculozei.

 • “Ne mănâncă şobolanii”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “Ne mănâncă şobolanii”

  Înconjuraţi de mizerie, sărăcie şi câini maidanezi, familia Petre trăieşte cu grija zilei de mâine. Pentru că nu au un loc de muncă şi pentru că viaţa i-a pus de multe ori la încercare, Irina şi Ionuţ îşi cresc cei doi copii într-o cameră în care plouă şi nu intră lumina zilei.

 • Constanţa: Micul Paganini va ajunge în stradă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Micul Paganini va ajunge în stradă

  O familie de romi din Constanţa a investit în copii, însă va ajunge acum fără un acoperiş deasupra capului. Familia lui Angelo Năstase este ameninţată cu evacuarea pentru că nu mai are bani să-şi achite chiria.

 • Iaşi: (GALERIE FOTO) Gemenii din ani diferiţi se zbat în sărăcie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: (GALERIE FOTO) Gemenii din ani diferiţi se zbat în sărăcie

  Cătălin şi Valentin Teşcu au venit pe lume din aceeaşi mamă, la două luni diferenţă. Din puţinii bani pe care îi câştigă, mama copiilor abia poate să-i îmbrace şi să le asigure cheltuielile pentru grădiniţă. ·tpl=bbtcontentdetailmo_search_ajax.tpl

 • Sărăcia ne face să fim vegetarieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sărăcia ne face să fim vegetarieni

  Puţini mai sunt cei care cumpără produsele cu sacii sau cu sacoşele. Acum, în plină criză, focşănenii iau marfa cu sutele de grame sau doar cu legătura.

 • Botoşani: Disponibilizările au sărăcit bugetul local
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Disponibilizările au sărăcit bugetul local

  Faţă de primele două luni ale anului trecut, încasările la bugetul local din impozitul pe salarii s-au diminuat cu 30%.  Multe firme şi-au redus la jumătate numărul angajaţilor, iar instituţiile bugetare nu  mai au voie să facă angajări.

 • (FOTOGALERIE) Criza îi face să mănânce din gunoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  (FOTOGALERIE) Criza îi face să mănânce din gunoi

  Conserve şi legume stricate, haine vechi şi câte o bucată de tablă asigură supravieţuirea săracilor din Mărăşeşti. Pentru că nu au ce mânca, sute de localnici tăbară zilnic pe maşina de gunoi care aduce deşeuri la groapa de la Haret.