Stiri despre moldova

  2922 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Primul drum făcut cu banii UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul drum făcut cu banii UE

  Şefii Consiliului Judeţean Iaşi au semnat ieri primul contract cu fonduri europene pentru refacerea drumului către Suceava. 

 • A furat ca să ajungă la iubită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A furat ca să ajungă la iubită

  Un minor din Bacău a condus mai bine de 100 de kilometri o maşină furată pentru a ajunge în Rădăuţi, la iubita sa.

 • Artiştii-navetişti de Revelion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Artiştii-navetişti de Revelion

  Patru trupe de DJ şi cântăreţi de muzică etno vor face naveta între Iaşi şi Focşani în noaptea de Anul Nou. Pentru a putea aduce câteva trupe de Revelion în Moldova, la o petrecere în aer liber, şefii din primăriile Focşani şi Iaşi îşi împart artiştii.

 • Pericol de avalanşe pe versanţii din Ceahlău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pericol de avalanşe pe versanţii din Ceahlău

  Ninsoarea căzută fără întrerupere în ultimele zile pe munte a făcut ca vizibilitatea să fie extrem de redusă. Gerul năprasnic de noaptea trecută şi prognoza meteo pentru săptămâna viitoare, care anunţă temperaturi pozitive, i-au pus în alertă pe salvamontiştii nemţeni.

 • Lecţii despre Crăciun pentru prichindei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lecţii despre Crăciun pentru prichindei

  În această iarnă, Asociaţia „Communio“ vrea să readucă datinile de Sărbători în casele a sute de ieşeni. Voluntarii se adună şi confecţionează steluţe după datini din bătrâni, pe care le vor purta când vor merge cu colindul, în seara de Ajun, în casele ieşenilor.

 • A lăsat satul fără curent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A lăsat satul fără curent

  O sută de familii din satul botoşănean Hudum, comuna Curteşti, au stat fără curent electric timp de 24  de ore pentru că un consătean nu le-a dat voie echipelor E.ON să intre în curtea lui pentru a schimba un transformator electric ars.

 • Îmbogăţit de lenea birocraţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îmbogăţit de lenea birocraţilor

  Dacă funcţionarii şi-ar fi făcut datoria, octogenarul Nicolae Burdea şi-ar fi primit pământul acum trei ani, iar statul nu i-ar fi datorat nimic. Ieşeanul a câştigat printr-o decizie judecătorească despăgubiri de peste 16,3 milioane de euro, pentru că el şi fratele său nu şi-a putut folosi terenul moştenit.

 • Filat:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filat: "Este o ruşine să păstrăm sârma ghimpată la frontiera cu o ţară prietenă"

  Conducerea Republicii Moldova este gata să renunţe la sârma ghimpată de pe Prut, de la frontiera cu România, după ce, anterior, un grup de parlamentari de la Chişinău a propus scoaterea sârmei. Iniţiativa va fi dezbătută în plenul Parlamentului, care nu pare să împărtăşească decizia guvernului de la Chişinău.

 • VIDEO „Zidul“ de sârmă ghimpată de pe Prut va cădea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Zidul“ de sârmă ghimpată de pe Prut va cădea

  Decizia premierului Republicii Moldova, Vlad Filat,  este susţinută în Parlament de un grup de deputaţi. Filat a cerut, ieri, în şedinţa de guvern, ca până sâmbătă să fie gata pachetul de documente necesar pentru a fi scoasă sârma ghimpată de pe Prut.

 • Ţepari imobiliari reţinuţi la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţepari imobiliari reţinuţi la Iaşi

  Florin Crudu (27 de ani) din Iaşi a fost ridicat ieri de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale pentru că ar fi luat bani de la mai multe persoane şi nu le-ar mai fi închiriat un apartament. Tânărul a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru înşelăciune, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie adus la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

 • Şoferii uituci au făcut coadă la service-uri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şoferii uituci au făcut coadă la service-uri

  Sute de conducători auto din Moldova au stat la rânduri interminabile pentru a-şi pregăti maşina de iarnă. Şoferii au trebuit să scoată din buzunar sume cuprinse între 60 şi 1.200 de lei pentru a-şi schimba cauciucurile de vară cu cele pentru vreme rea.