Stiri despre banane

  96 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce să mănânci şi să nu mănânci înainte de antrenamentul fizic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să mănânci şi să nu mănânci înainte de antrenamentul fizic

  Ştim că sportul este necesar pentru menţinerea sănătăţii, însă un rol foarte important îl are şi alimentaţia. Există câteva produse alimentare care te ajută să obţii rezultatele dorite, deoarece ele cresc nivelul de energie şi stimulează procesul de pierdere în greutate.

 • Fructul care previne diabetul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fructul care previne diabetul

  Un fruct care nu lipseşte din dieta zilnică este banana. Cunoscută pentru beneficiile pe care le are asupra sănătăţii şi pentru substanţele nutritive pe care le deţine, banana a devenit în ultima perioadă preferată. Atenţie! Nu ne referim la banana galbenă, ci la cea verde.

 • Gustări delicioase sub 100 de calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gustări delicioase sub 100 de calorii

  Un om trebuie să aibă pe zi trei mese şi două gustări. Micul dejun, prânzul şi cina trebuie să conţină alimente sănătoase, iar gustările dintre mese nu trebuie să fie bogate în calorii. Pentru a evita supraalimentarea şi consumul excesiv de calorii, iată care sunt cele mai bune gustări care conţin mai puţin de 100 de calorii.

 • Infirmieră prinsă la furat banane din prânzul pacienţilor. Femeia a rămas fără loc de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Infirmieră prinsă la furat banane din prânzul pacienţilor. Femeia a rămas fără loc de muncă

  Zilele trecute, o infirmieră a fost prinsă că fura banane din prânzul pacienţilor. Fructele au fost găsite în dulapul personal al acesteia. Managerul unităţii spitaliceşti a propus concedierea ei. Infirmiera a mărturisit că a preluat această practică de la o colegă de la o altă secţie, care, cel mai probabil, va rămâne şi ea fără loc de muncă.

 • Secretul bananei consumate dimineaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretul bananei consumate dimineaţa

  Cum bine se spune că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, dacă vrei să faci mici schimbări pentru a te menţine în formă şi a scăpa de un surplus de kilograme este necesar să introduci în dieta ta un obicei pe cât de simplu pe atât de sănătos şi anume consumarea unei banane dimineaţa.

 • Gustări de seară bune pentru siluetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gustări de seară bune pentru siluetă

  În efortul de a avea o dietă sănătoasă şi echilibrată, multe persoane evită gustările ”bune” seara. Este adevărat că metabolismul lucrează la capacitate mai mică pe timpul nopţii, dar asta nu înseamnă că trebuie să te culci flămândă. De fapt, este recomandat să mănânci ceva înainte de culcare deoarece te ajută să dormi mai bine şi să-ţi completezi dieta.

 • Ce alimente sunt indicate pentru combaterea depresiei de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alimente sunt indicate pentru combaterea depresiei de iarnă

  Depresia de iarnă este o formă specifică a depresiei şi face parte din aşa-numitele tulburări afective sezoniere. În lipsa razelor solare, organismul sintetizează mult mai puţină vitamină D, iar carenţa acesteia este direct legată de apariţia depresiei de iarnă. În acest sens, este foarte important să includeţi în hrana consumată în timpul iernii alimente ce conţin vitamina D sau care conţin substanţe şi vitamine ce combat depresia.

 • Legumele şi fructele cu amidon păstrează silueta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legumele şi fructele cu amidon păstrează silueta

  Despre alimentele cu amidon circulă o mulţime de mituri. Unii spun că acesta este bun pentru siluetă, alţii că, dimpotrivă, îngraşă. Acest carbohidrat este complex sănătos şi aduce mai rapid senzaţia de saţietate.

 • Include acest smoothie în dietă şi vei reuşi să slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Include acest smoothie în dietă şi vei reuşi să slăbeşti

  Plănuieşti să pleci în vacanţă la mare, dar îţi doreşti ca într-o lună să slăbeşti câteva kilograme? Dacă da, atunci, pe lângă dietă şi exerciţiile fizice, ar trebui să incluzi o băutură pe bază de banane, care este absolut delicioasă.