O femeie din Iași a ajuns la spital înțepată de un scorpion care se afla printre bananele cumpărate de la un supermarket VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoritățile din Iași au intrat în alertă după ce o femeie a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe ”Sf. Spiridon” înțepată de un scorpion.

UPDATE REACȚIA LIDL

Compania Lidl arată că nu există nicio dovadă că ar fi vreo legătură între pățania femeii și produsele cumpărate din magazin. Totuși, la final își exprimă regretul pentru pățania „clientei” lor. - Citește aici poziția retailerului


Potrivit presei ieșene, femeia ar fi cumpărat în urmă cu câteva zile banane de la Lidl, iar seara, când a ajuns acasă, a fost înțepată.

Ea nu și-a dat seama inițial despre ce este vorba, dar spre dimineață o rudă de a ei a dat peste scorpion și l-a prins într-un pahar.

Ieșeanca s-a prezentat la UPU, iar medicii au anunțat Direcția Sanitar Veterinară, dar și Direcția pentru Sănătate Publică.

Autoritățile au fost sesizate pentru a stabili cu exactitate modalitatea în care scorpionul ecuadorian a ajuns la Iași, cel mai probabil magazinul Lidl din Bucium urmând a fi controlat de către acestea. În plus, familia a anunțat un specialist, cadru universitar la Stațiunea Biologică Marină de la Agigea, din cadrul UAIC Iași, care a preluat scorpionul” scrie 7iasi.ro”

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri