Vara pe val, la Tvr - ep. 1

0
0

"Tvr1 contra  Tvr2, ce prostie", spuneau unele voci din televiziune prin iunie. Atunci nu eram inca hotarata daca este de bine sau de rau.

"Cum sa-l pui pe Adelin sa cante? El e un om serios!", ziceau altii pe 7 iulie, la deschiderea emisiunilor estivale.

Mie mi s-a parut ca a avut cel mai mare succes dintre noi toti.

"Adelin Petrisor sa vanda porumb, sa-l pui sa faca divertisment", se aratau idignati colegi de la Bucuresti.

De data asta aveam insa o parere clara. Oameni buni, este doar o conventie. Chiar credeti ca lumea de acasa nu intelege? Ce daca este stirist, ce daca este corespondent de razboi? Ei nu au voie sa rada, sa glumeasca, sa se relaxeze?

Azi, prietena mea buna din copilarie: "Doamne, Dalia, ce te-au pus aia sa faci acolo? Cum sa bati la usile oamenilor asa? Sa stii ca s-a vazut rau!"

Am ramas inmarmurita. Nu este totusi clar ca noi facem anumite trasnai si in gluma? Altfel spus, este o conventie, ne jucam.

Nu, nu se intelege!

Culmea este ca la inceput exact asta le povesteam chiar eu scenaristilor nostri. Le-am spus, recunosc, si ca daca tot apar cu numele din buletin sa ma lase sa fiu eu, sa fac lucruri care ma reprezinta. Sa cant la stele, sa vorbesc cu pasarile si cainii, sa scriu versuri, sa sustin ecologistii si sa mentin pacea in lume. In general, numai de bine :)))))))

Dar haideti sa fim sinceri, cat din visarea mea la nemurirea sufletului credeti ca aduce public la TVR?

Pe de alta parte, in reality-ul de la ora 17 la care se referea prietena mea sunt in mare parte si ideile mele. Eu am avut dorinta sa incerc sa strang voturi mai intai de la cei din hotel.  Sa le ofer un serviciu in schimbul votului lor pentru Tvr1 este ceva decent si de bun simt, cred eu. 

In plus, batalia asta - fie ea o idee buna sau rea - a iscat ceva discutii si publicitate. Oamenii vorbesc despre emisiunile TVR din nou.

Eu pot doar sa sper ca vom creste.

Si sa va mai spun ceva: Tvr1 chiar are o echipa frumoasa si unita si trasnita. 

Dan Helciug, Ioana Anuta-Jo, Hi-Q, Nuami Dinescu, Raluca Guslicov, Adelin Petrisor, Cristian Mindru s-au dovedit a fi niste oameni frumosi dincolo de talent, imagine sau renume.

De cei din spatele camerelor va voi spune doar atat momentan: au stat nopti intregi nedormiti ca totul sa iasa bine.

Ma bucur sa fac parte din gasca Tvr1 - Vara pe val!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite