ROMÂNIA EDUCATĂ #fastforward. 2025, în loc de 2030

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

O vulnerabilitate majoră a proiectului prezidenţial “România Educată”, pornit formal în 2016 şi lansat pentru dezbaterea publică a rezultatelor în 2018, este lentoarea inacceptabilă a derulării sale. O a doua vulnerabilitate este deconectarea de structurile efectoare din Ministerul Educaţiei. Textul de faţă oferă o soluţie de tip RO-EDU #fastforward: implementare până în 2025, în loc de 2030.

În continuarea modelului de schimbare a paradigmei Educaţiei în România, formulat în tandem cu distinsul coechipier de conversaţie despre Şcoala pe bune, dl Ştefan Radoveanu (Elveţia), şi prezentat aici, am decis să facem un pas înainte, promovând public argumentul fezabilităţii accelerării implementării proiectului “România Educată”, anunţat a da roade până în 2030.

Noi zicem aşa: RO-EDU #fastforward: 2025, în loc de 2030.

Dacă vrem cu adevărat, putem.

Rostul acestui mesaj este de a face cunoscut proiectul nostru şi a-l promova ca bază pentru transformarea Şcolii ca sistem în România. Am dorit ca proiectul să devină bun public cât mai curând după instalarea noului Guvern al României, tocmai pentru a fi luat în calcul şi pus în fapt rapid. Dimensiunea transpartinică a proiectului nostru este de la sine înţeleasă. Vă dorim lectură utilă şi stăm la dispoziţie cu detalii.

 Gând bun tuturor. Ţinem aproape.

Romania-educata Fast Forward 2025 by Staş Marian on Scribd

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite