Pledoarie pentru boal─â, vacan┼úe ┼či distrac┼úie

0
0
oameni la birou - it . foto shutterstock
FOTO Shutterstock

Dac─â v─â intereseaz─â o carier─â solid─â, pe termen lung, ┼či dac─â nu ave┼úi bani f─âr─â limit─â ├«n cont, lua┼úi-o mai ├«ncet cu vacan┼úele ┼či cu distrac┼úia ┼či transfera┼úi o parte din banii de acolo c─âtre haine mereu frumoase ┼či elegante, face┼úi analize de s├ónge ┼či de urin─â din 6 ├«n 6 luni ┼či remedia┼úi urgent orice bete┼čug, oric├ót de minuscul ar fi el ┼či oric├ót de ne├«nsemnat vi s-ar p─ârea, ave┼úi mare, mare grij─â la cum ar─âta┼úi.

Un calcul sumar o s─â v─â arate c─â e, totu┼či, incomparabil mai ieftin dec├ót multe alte metode care v─â pot propulsa la fel de mult ┼či de repede. ÔÇô un mic ├«ndemn pe care l-am pus ├«ntr-o sear─â pe Internet, tot g├óndindu-m─â cum s─â-i ajut pe oameni s─â aib─â o via┼ú─â mai bun─â. Mai jos sunt c├óteva comentarii, din foarte multele, toate, aproape f─âr─â excep┼úie, spun├ónd cam acela┼či lucru, doar cu cuvinte diferite:

*

Ceea ce a┼úi spus este foarte trist, discriminatoriu adic─â ├«mpotriva legii ┼či totodat─â mediocru, dar din nefericire foarte adev─ârat pentru un recrutor din zilele noastre, ┼či de asemenea pentru cei care ├«l pl─âtesc!

├Än final, v─â merita┼úi fiecare b─ânu┼ú la fel cum v─â merita┼úi soarta sau mindsetul ┼či respectiv nevoia de a recruta prin intermediari! ┬á

*

Asta recruteaz─â Butunoiu, forme f─âr─â fondÔÇŽ idio┼úi s─ân─âto┼či ┼či bine ├«mbr─âca┼úi. Ce e mai grav e c─â se ┼či m├óndre┼čte cu astaÔÇŽ

*

Sunt o doamn─â de 38 de ani, gras─â bini┼čor, scund─â, cu o carier─â "solid─â".

├Änv─â┼ú tot timpul, ├«mi respect oamenii cu care lucrez ┼či z─âu dac─â a┼č vrea s─â lucrez cu unul ca dvs!
Una este aten┼úia la sine, a fi ├«ngrijit (eu de exemplu am grij─â s─â fiu c├ónd sunt ├«n birou), alta e ce spune┼úi dvs. Va ┼či las aici cu adep┼úii dvs.

Numai bine.

*

Superficial─â societatea, adev─ârat contextul!

*

At├ót ┼čtiu ei meserie despre resurse umane. La jp morgan era┼úi dat afar─â instant dup─â o astfel de postare.

*

A spune c─â nu ai ┼čanse de angajare ┼či promovare dac─â e┼čti bolnav, dac─â nu te ├«mbraci cu haine scumpe ... ┼úine de evul mediu. Companiile din ├«ntreaga lume promoveaz─â ca lupta pt gender pay, equity and social.inclusion ┼či nu sunt vorbe goale. Dac─â era┼úi angajat ├«n hr-ul unei astfel de multina┼úionale nu doar c─â era┼úi dat afar─â ├«n aceea┼či zi dar compania emitea comunicat c─â se disociaz─â public de opiniile dvs. Cum s─â ai acces la promovare dac─â e┼čti perfect s─ân─âtos ┼či te ├«mbraci impecabil? Germania a avut un ministru de finan┼úe cu disabilit─â┼úi... ├«n lume sunt bancheri ┼či guvernatori de b─ânci centrale supraponderali... (+150kg), jamie dimon ┼či lloyd blankfein au avut cancer... era┼úi ┼či dat ├«n judecata pt discriminare pt o astfel de abordare.

*
Se schimb─â lumea sub ochii no┼čtri, a┼čadar. Cu nu mul┼úi ani ├«n urm─â erau la mod─â ├«ndemnurile pentru o via┼ú─â s─ân─âtoas─â, munc─â asidu─â, cump─âtare, pa┼čii ├«nainte pe scara social─â, pus de bani deoparte pentru familie. Acum v─âd pledoarii pentru boal─â, pentru falimentarea laboratoarelor de analize ┼či a clinicilor, pentru costume ┼či rochii demodate...Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite