Nu vă mai opuneți, că nu aveți șanse...

0
0
Publicat:

Cea mai puternică armă a SUA în lupta sa de a domina lumea, și cu care va reuși să câștige în următorii 10-20 de ani, este sexualitatea. Emanciparea sexuală, dezinvoltura și libertatea sexuale, mai precis spus, atrag masiv oamenii din toate țările, etniile și religiile către modul de viață occidental, mai mult decât orice altceva, decât orice altă libertate, bunăstare sau ideologie. Mass media și filmele au deschis calea, însă Internetul asigură că nu mai există cale de întoarcere.

Generațiile Internetului au „capitulat” în toate țările în fața acestui stil de viață, și deci în favoarea reprezentantului său principal, cam fără excepții, din câte arată studiile. Și e doar o chestiune de timp relativ scurt ca aceste generații să ajungă la masa marilor decizii și să îndrepte din interior comunități, țări și civilizații către modelul occidental.

În Japonia și Coreea, arhetipuri ale tradiționalismului generalizat, dar și peste tot în Orient, fie el îndepărtat sau apropiat, s-au produs în 20 de ani mai multe schimbări radicale decât în ultimii 2000 la un loc. Pentru prima dată în istorie, trecerea de la o generație la alta s-a făcut cu o ruptură totală, fundamentală, fără punți de comunicare între generații, nu continuu, ca până acum.

Nu cred să existe apărare eficientă în fața acestei arme, pe termen lung. Japonia și Coreea au înțeles repede, nu au pierdut timp și resurse prețioase încercând să se opună, China a înțeles și ea și încearcă să temporizeze copiind doar emanciparea sexuală, fără modelul politic, Putin, ca prostul, nu a înțeles nimic și își distruge sinucigaș propriul popor și pe cei din jur, Kim a înțeles și se apără cu tunul, vrând tot sexul doar pentru el.

Am fost ieri în Pipera și am trecut prin mall și prin esplanada de la Promenada. Plină-ochi cu tineri fără griji, stând la soare întinși pe scări și pe borduri sau chiar direct pe piatra esplanadei, ca pe iarbă în parc, unii cu laptopuri, alții cu telefoane sau făcând plajă în posturi senzual neglijente. Toți îmbrăcați senzual, de fapt, și automat mai frumoși din cauza asta. Și când te uitai la ei îți dădeai seama că acelea sunt hainele și ținutele lor de zi cu zi, nu se mai întreabă dimineața, înainte să iasă pe ușă, dacă azi să mă mai îmbrac sexy sau nu.

Mi s-a părut cel mai frumos lucru din lume, și sunt convins că așa vor toți oamenii din lume să trăiască. Sau sunt eu obsedat sexual și doar mie mi se pare că așa merg lucrurile în viața asta? Ce vreau să zic este să vă gândiți bine, de zece ori înainte să încercați să vă opuneți...

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite