Ho, ho, ho

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

N-aveţi idee cât de ocupat sunt în perioada asta. Supervizez, planific, împachetez. Pregătesc ziua cea mare. Şi totuşi, mi-am făcut blog pe Adevarul.ro. Vreau să intru şi în acest fel în legătură cu voi. Să vă încurajez să-mi scrieţi. Să comentăm împreună mersul pregătirilor. Să-mi faceţi sugestii. Şi să câştigaţi cadouri.

Pentru început, ţin să-i mulţumesc lui Vali Ivan pentru portret. Şi vreau să vă rog să-mi trimiteţi şi voi fotografii sau filme cu pomul de Crăciun, la adresa de e-mail moscraciun@adevarul.ro

De asemenea, aştept cu nerăbdare să primesc, fie prin e-mail, fie printr-un comentariu pe acest blog, liste de dorinţe de la copii şi adulţi deopotrivă. Şi scrisorele din care să aflu că aţi fost buni în anul care trece. 

Mi-ar face plăcere să primesc şi filmuleţe în care copiii să recite poezii sau să cânte cântece de Crăciun. Cele mai frumoase interpretări, fotografiile şi scrisorile cele mai deosebite vor fi răsplătite cu zeci de cărţi din colecţiile Adevărul. Vă promit detalii în curând. Grăbiţi-vă! Crăciunul e la doi paşi!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite