Ce ne mai pregăteşte Băsescu Traian

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea şi Vasile Blaga FOTO Mediafax
Elena Udrea şi Vasile Blaga FOTO Mediafax

Ce ne mai pregăteşte PDL-ul? Ce şanse oare îşi mai închipuie ei că mai au, ca partid, după tot ce au făcut din ţara aceasta?

După tot tam-tamul de luna trecută cu alegerea preşedintelui PDL, după mesajul lui Traian Băsescu în care-şi lua adio de la PDL-ul său iubit, zilele trecute presa relata de mare zor şi alegerea vicepreşedinţilor din PDL. Dacă e să mă întrebe cineva pe mine, mai merită urmărită astfel de ştiri legate de PDL doar la nivel de cancan, de entertainment. De ce? Pentru că din punct de vedere politic, PDL-ul nu mai transmite nimic majorităţii României. Mie cu siguranţă nu.

Şi dacă ne uităm pe numele noilor vicepreşedinţi regăsim nume deja cunoscute tuturor: Raluca Turcan, Roberta Anastase, Cezar Preda, Sulfina Barbu, Alin Tişe. Păi dacă PDL-ul vrea să se rebranduiască, să mai aducă şi nişte oameni noi, capabil, competenţi şi curaţi. Că de Anastase ne-am săturat şi nu are cum să mai ajute partidul la nivel de popularitate. Nu că ne-am dori asta... Că şi culoarea de şi-o schimbă de 3 ori, că şi numele de l-ar schimba, că orice de şi-ar schimba, noi tot n-o să uităm cine a furat ţara asta până la refuz. Noi tot nu o să uităm toată corupţia, toate ilegalităţile, toate lucrurile făcute doar de ochii lumii şi nici măcar făcute bine, toate mânăriile şi... de fapt, ce să mai continui, nu vom uita nimic. Păi n-au încercat acelaşi lucru cu Ungureanu şi cu ARD-ul la alegerile parlamentare şi n-au rezolvat mai nimic?

Din punctul meu de vedere, PDL-ul nu va mai reuşi să obţină mai mult de 10%-15% la orice alegeri vor urma de acum încolo. Nici în forma în care sunt ei acum, nici în altele. Numele de PDL este pătat şi va trebui să treacă multe generaţii până vor reuşi să-şi spele „păcatele”. Şi ca să păstrăm cancan-ul, nu este ciudat, totuşi, faptul că doamna Udrea nu a candidat la nicio funcţie în PDL? Oare ce ni se pregăteşte? Căci zvonurile ar fi că se duce cu Băsescu să facă partid nou. Şi apoi mai auzim şi că fundaţia Mişcarea Populară proaspăt lansată (unde îl găsim pe consilierul prezidenţial a lui Băsescu, Cristian Diaconescu) s-ar putea transforma în partid, deci ce se întâmplă, ce se întâmplă? Ştiţi ce, nici nu contează. Râdem, glumim, comentăm, dar la sfârşitul zilei, nimeni nu mai este convins de nimic şi cu atât mai puţin de soldaţii sau, mai nou, foştii soldaţi a lui Traian Băsescu. Dar ce să zic, măcar are şi presa subiecte de discuţie la „modă”.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite