Ce fel de brad de Crăciun ne luăm anul acesta?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Natural, artificial sau decorativ, bradul este elementul definitoriu al amenajărilor de Crăciun. Simbol al naşterii Domnului, al bucuriei şi al descoperirii, el este prezent în memoria şi în amintirile noastre încă de copii. Tradiţia trebuie să meargă mai departe, aşa că n-ar strica să vedem câteva moduri în care ne putem împodobi bradul în acest an.

image
image
image
image
image
image
image

Personal, dacă aleg un brad natural, atunci prefer ca el să fie în ghiveci, să îl pot planta în ianuarie undeva într-o curte sau o pădure. De ceva vreme îmi displace tot mai tare ideea brăduţilor sacrificaţi doar pentru plăcerea noastră. Sper că simţiţi la fel şi că alegeţi ca măcar din acest an, să cumpăraţi un pom cu rădăcină şi să daţi astfel un bun exemplu copiilor dumneavoastră. Ceea ce îi învăţăm noi astăzi, vor face ei peste ani, când vor fi adulţi.

Poate nu sunteţi mari fani ai brazilor artificiali, ideea de plastic şi lipsa mirosului neîncadrându-se în imaginea idilică a Crăciunului. Aşa că nu vă voi putea convinge că aceasta este cea mai bună alegere pentru sărbători. Singura soluţie ce ne rămâne atunci când ne îmbrăcam casa în straie de festive este pomul decorativ. Sau pomii decorativi, că poate nu ne limităm la unul singur! Vă întrebaţi oare cum poate arăta unul. Ei bine iată câteva variante. 

image
image
image
image
image

Despre brazi altfel am mai scris şi AICI. Dacă vă plac proiectele DIY şi vreţi să încercaţi câteva în spiritul sărbătorilor de iarnă, găsiţi mai multe tutoriale AICI

Sursă foto // Pinterest, The Home Depot, makezine.com, iheartnaptime.com

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite