Cariera ta începe cu AIESEC ACADEMY!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

AIESEC Academy este un proiect marca AIESEC Bucureşti, dedicat studenţilor şi absolvenţilor de studii de licenţă din Bucureşti, pentru a le aduce acestora un plus de valoare şi pentru a-i ajuta să facă primul pas către cariera pe care şi-o doresc, în domenii precum: IT, Marketing sau Finance.

Pentru studenţii implicaţi, pasionaţi de a se dezvolta pe plan personal şi profesional, curioşi să afle ce înseamnă mediul business şi să ia contact cu companii importante precum: Intact Media Group, Generali, Euristic Partners, Zitec, AquaSoft, Cefora, Unilever, Soter&Partners sau ProCredit, AIESEC Bucureşti a pregătit un proiect de educaţie non-formală, bazat pe sesiuni de training-uri, workshop-uri, dar mai ales pe aplicaţii practice, denumit AIESEC Academy.

AIESEC Academy are două părţi specifice: în prima parte (15 aprilie – 21 iunie) se vor desfăşura workshop-uri şi training-uri,  iar cea de-a doua etapă constă în până la 4 săptămâni de practică de specialitate în companiile partenere.

Împărţit pe 3 şcoli de specialitate, IT, Marketing şi Finance, programul a fost creat special pentru a corespunde nevoilor studenţilor şi absolvenţilor de studii de licenţă din Bucureşti, pentru a le aduce acestora un plus de valoare şi pentru a-i ajuta să facă primul pas către carieră pe care şi-o doresc.

IT School oferă training-uri cu teme diverse, printre care: HTML 5 pentru Windows 8, Android, Performanţă şi Scalabilitate în Drupal.

Printre training-urile oferite de Marketing School se numără: ”Poziţionarea unui brand”, ”Ce nu se vede la radio” şi multe altele.

De asemenea, Finance School vine cu propuneri interesante de workshop-uri, precum: Contabilitate, Management Financiar, Legătura dintre contabilitate şi alte domenii economice, Gestiunea şi contabilitatea mijloacelor fixe, Analiză şi consiliere financiară.

Mai mult, AIESEC Academy oferă participanţilor posibilitatea de a se înscrie pentru un internship global în companiile sau ONG-urile din cele peste 100 de ţări unde AIESEC activează!

Te numeri printre studenţii dornici, curioşi şi preocupaţi de viitoare lor carieră? Atunci te invităm să te înscrii până pe data de 8 Aprilie pentru una dintre şcolile noastre!

Aplică pe site-ul nostru: www.aiesecbucharest.ro şi urmăreşte-ne pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/AIESEC.Academy. Taxa de participare în cadrul proiectului este de 25 Ron.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite