Aşa arată locuinţa de serviciu a lui Donald Trump

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi multă vreme a declarat că nu va pleca din penthouse-ul său din Trump Tower, din New York, iată că cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii respectă protocolul mutându-se la Casa Albă, nu doar cu biroul, ci şi cu locuinţa.

Prima Doamnă îl va urma în câteva luni, însă fiica sa Ivanka şi soţul ei, ce va fi consilierul lui Donald Trump, stau deja în Washington, într-un cartier exclusivist. 

„Locuinţa de serviciu” a şefului de stat de află la cel de-al doilea etaj al Casei Albe, fiind împărţită în aripa de est, corp central şi aripa de vest. Iată planul aşa cum este el prezentat de wikipedia.org.

image

Prima Familie a SUA are la dispoziţie, printre altele, mai multe dormitoare şi zone de conversaţie şi de luat masa, un birou privat pentru preşedinte, bucătărie şi un salon cosmetic.

image
image
image
image
image

Mai multe imagini cu biroul privat al celui mai puternic lider al lumii, dar şi cu dormitorul acestuia găseşti aici

În cei opt ani pe care familia Obama i-a petrecut la Casa Albă zona rezidenţială a cunoscut o serie de modificări, lucru care s-ar putea întâmpla şi pe mandatul lui Trump. În prezent, Barack şi Michelle Obama locuiesc tot la Washington, într-o vilă luxoasă, unde îi au ca vecini pe fiica cea mare a actualului preşedinte, Ivanka, dar şi pe fondatorul Amazon, Jeff Bezos. Prima Doamnă, Melania, continuă să trăiască în penthouse-ul suflat în aur din Manhattan până când fiul său va termina anul şcolar. 

Sursă foto interioare: Architectural Digest

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite