Bărbat găsit sfâşiat de propriii câini, în gospodăria sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna dâmboviţeană Perşinari, a murit în chinuri groaznice, în gospodăria sa. Omul, cunoscut cu patima alcoolului, n-a mai reuşit să intre în casă după ce a venit de la cârciumă şi a căzut în zăpadă, acolo unde a fost sfâşiat de câinii săi.

Sătenii cred că bărbatul n-a mai putut să se ridice din cauza hipotermiei, iar animalele flămânde l-au sfâşiat ulterior. Victima a fost transportată la spital în stare gravă, însă ar fi murit pe masa de operaţie, spun medicii.

Cei care au sunat la 112 şi l-au scos pe bărbat din colţii fiarelor au fost vecinii săi. 

Multiple cauze ale morţii

"Bărbatul a fost adus cu ambulanţa de la domicilu cu şoc hiportermic, în comă profundă de gradul 3, cu şoc hemoragic şi cu multiple plăgi muşcate la nivelul membrelor superioare şi inferioare. A pierdut mult sânge. Era în stare foarte gravă. A fost resuscitat medicamentos în UPU şi pentru că era la un pas de stop cardiac, a fost transferat din ortopedie direct la ATI, dar a murit pe drum către secţie", a declarat pentru "Adevărul", dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe din Târgovişte.

Medicii l-au resuscitat pe bărbat mai  bine de o jumătate de oră, însă, fără succes. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză pentru ucidere din culpă