Bărbat găsit sfâşiat de propriii câini, în gospodăria sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna dâmboviţeană Perşinari, a murit în chinuri groaznice, în gospodăria sa. Omul, cunoscut cu patima alcoolului, n-a mai reuşit să intre în casă după ce a venit de la cârciumă şi a căzut în zăpadă, acolo unde a fost sfâşiat de câinii săi.

Sătenii cred că bărbatul n-a mai putut să se ridice din cauza hipotermiei, iar animalele flămânde l-au sfâşiat ulterior. Victima a fost transportată la spital în stare gravă, însă ar fi murit pe masa de operaţie, spun medicii.

Cei care au sunat la 112 şi l-au scos pe bărbat din colţii fiarelor au fost vecinii săi. 

Multiple cauze ale morţii

"Bărbatul a fost adus cu ambulanţa de la domicilu cu şoc hiportermic, în comă profundă de gradul 3, cu şoc hemoragic şi cu multiple plăgi muşcate la nivelul membrelor superioare şi inferioare. A pierdut mult sânge. Era în stare foarte gravă. A fost resuscitat medicamentos în UPU şi pentru că era la un pas de stop cardiac, a fost transferat din ortopedie direct la ATI, dar a murit pe drum către secţie", a declarat pentru "Adevărul", dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe din Târgovişte.

Medicii l-au resuscitat pe bărbat mai  bine de o jumătate de oră, însă, fără succes. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză pentru ucidere din culpă

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite