Sorin G. Ionescu nu se opreşte doar la pasiunea de a-şi exprima gândurile pe hârtie! Azi şi-a prezentat la Satu Mare şi latura artistică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin realizează şi tablouri făcute din jocuri de puzzle

După ce săptămâna trecută, Colegiul Naţional „Ioan Slavici“ a fost gazda evenimentului de lansare a proiectului „Zâmbeşte, nu eşti singur“, ocazie cu care Sorin Georgian Ionescu şi-a lansat prima cartea scrisă de el intitulată Gânduri, Cuvinte, Simţiri- [diz] Abilităţi în experienţe, astăzi s-a desăşurat a doua acţiune în sprijinul lui Sorin.

Proiectul a fost demarat de către profesoara Lăcrimioara Dinga împreună cu elevii liceului, pentru a-l ajuta de Sorin, care suferă de distonie. Sorin are 27 de ani, este de origine sătmărean dar s-a stabilit la Cluj, unde profesează în domeniul asistenţei sociale. Din păcate, acesta a fost diagnosticat cu distonie, boală rară pentru care nu s-a găsit încă tratament de vindecare. 

În cadrul evenimentul de astăzi, Sorin şi- a prezentat încă o dată pentru cei care nu au aflat, prima carte scrisă de el şi totodată, şi-a prezentat, prin intermediul tablourilor făcute din jocuri de puzzle, talentul artistic. Atmosfera a fost întreţinută de câţiva elevi ai Colegiului Naţional Ioan Slavici .

Citeşte şi La naştere a “murit” strangulat de cordonul ombilical, dar a fost readus la viaţă după 30 de minute. În ciuda faptului că trăieşte cu distonie, iubeşte viaţa şi viaţa îl iubeşte pe el