FOTO Emoţii pentru o viitoare şoferiţă. Camionul pe care-l conducea a luat foc în timpul examenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emoţii puternice pentru o orădeancă care se afla la volanul unui camion, în timpul examenului auto. Camionul pe care-l conducea a luat foc.

Pompierii orădeni au fost solicitaţi, astăzi, în jurul prânzului, să intervină pentru stingerea unui camion. Incidentul s-a petrecut în sensul giratoriu din apropierea aeroportului Oradea, în timpul unui examen auto.

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

În cabină se afla o femeie, care susţinea examenul pentru obţinberea permisului auto la categoria C, poliţistul şi un alt elev care ar fi urmat să susţină examenul imediat ce termina colega lui.

Poliţistul i-a spus femeii să tragă pe dreapta pentru că sunt probleme la camion. Incendiul, care a izbucnit în timpul mersului, s-a extins cu repeziciune fiind necesară intervenţia pompierilor. Aceştia au reuşit să stingă focul în aproximativ o oră. "Cum eram foarte concentrată la examen nu am auzit nimic. Poliţistul mi-a cerut să trag pe dreapta şi atunci am simţit fum în cabină ", a spsu Ramona Sarca.

Din fericire nicio persoană nu a fost rănită.

Instructorul auto care era cu elevii la examen nu-şi poate explica cum s-a produs incendiul. "Alţi trei elevi au mai susţinut astăzi examenul auto pe acest camion. Inspecţia tehnică este la zi. Chiar nu-mi pot explica împrejurările în care s-a produs incendiul" a spsu instructorul auto.

În urma incendiului cabina,  motorul şi parţial caroseria au fost distruse.