Festival dedicat iubitorilor de animale, la Iaşi. Imagini spectaculoase VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: USV Iaşi

La festivalul organizat de Universitatea de Ştiinţe ale Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” au putut fi admirate diverse specii de păsări ornamentale, câini, cai şi iepuri.

Sute de ieşeni au participat în weekend-ul 21-22 mai la Animal Fest, un eveniment organizat de către Universitatea de Ştiinţe ale Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” (USV) din Iaşi pentru întreaga comunitate iubitoare de animale. 

În cadrul evenimentului, participanţii au asistat la parade, expoziţii sau târguri de adopţii, în care au putut fi admirate diferite rase de câini, dar şi alte animale, precum cai, şerpi, animale de fermă sau păsări ornamentale.

Animal Fest by USV a ajuns anul acesta la ediţia a doua şi s-a desfăşurat pe stadionul de Rugby din apropierea universităţii ieşene.

Festivalul s-a încheiat duminică, 22 mai, cu târguri de adopţii, defilare a cailor de la Serviciul de Poliţie Călare Iaşi şi cu vizite la Muzeul de Anatomie şi la Spitalul Veterinar al USV Iaşi. 

FOTO: Universitatea de Ştiinţe ale Vieţii Iaşi

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Conducerea lui Putin se destramă în timp ce el face pauze regulate pentru tratament medical şi este înconjurat de medici, spune un fost spion britanic

Variola maimuţei. Tot ce trebuie să ştii: ce este această boală, cum se răspândeşte, care sunt simptomele şi care este conduita de urmat

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”