Scene cumplite în faţa unui bloc de locuinţe sociale: un copil de 6 ani a murit după explozia unei butelii de oxigen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locul unde s-a produs tragedia. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Un copil de şase ani a murit la scurt timp după ce o butelie de oxigen, pe care un localnic a încercat să o spargă, a explodat.

Un copil de şase ani a murit, după ce o butelie de oxigen a explodat. Un bărbat ar fi încercat să spargă recipientul, aruncat aruncată la tomberon.

Robinetul buteliei a zburat aproape 50 de metri înainte de a lovi copilul în cap.

„Lângă o ghenă de gunoi, o persoană de sex masculin a încercat să fure un robinet de pe o butelie aruncată, iar în urma manevrării necorespunzătoare butelia a ricoşat, lovind un copil de 6 ani aflat în apropiere. Au loc verificări de către echipa aflată la faţa locului”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Minorul a fost transportat la spital cu maşina unui localnic, însă a decedat înainte de a fi adus la Unitatea de Primiri Urgenţe Hunedoara, din cauza traumatismelor craniene.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Femeie în stare gravă într-un sat izolat pe munte. Salvamontiştii au ajuns la ea prin nămeţi de aproape doi metri

Două tragedii similare într-o singură zi. Cadavrele unor localnici au fost găsite în albiile pârâurilor

Un şofer amendat pentru lipsa trusei medicale a sunat la 112 şi a reclamat că poliţiştii sunt băuţi. Ce au păţit agenţii


 

Mai multe pentru tine:
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"