Escrocii au cerut 30.000 de euro de la o pensionară. Victima a avut noroc cu angajaţii băncii care au refuzat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.

O vârstnică de 74 de ani a fost la un pas să cadă în plasa unor escroci, care încercat să obţină 30.000 de euro de la ea, pentru o presupusă intervenţie chirurgicală urgentă.

Angajaţii unei bănci din municipiul Hunedoara au chemat Poliţia, după ce o femeie în vârstă de 74 de ani s-a prezentat la ghişeu pentru a retrage 30.000 de euro. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au găsit-o pe vârstnică extrem de agitată şi hotărâtă să retragă suma, motivând că vrea să îşi ajute fiica.

„Au aflat de la femeia în cauză că, în data de 11 octombrie 2017, a fost contactată telefonic de persoane necunoscute, care i-au spus că fiica ei a căzut într-o toaletă din municipiul Deva, fracturându-şi coloana vertebrală, motiv pentru care a fost transportată la spital, urmând a fi operată, însă, pentru operaţie, trebuie să plătească 30.000 euro. Urmare a intervenţiei poliţiştilor, activitatea  infracţională a fost întreruptă, în cauză, fiind întocmit dosar penal pentru tentativă la înşelăciune”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

A murit Ionuţ Tîmpean, tânărul rănit în dezastrul de la fabrica din Orăştie. Avea arsuri pe 80 la sută din corp

Ionuţ Tîmpean, tânărul care a fost rănit grav în incendiul care a mistuit fabrica de uleiuri esenţiale din Orăştie, a murit în spitalul judeţean din Timişoara, potrivit foştilor săi apropiaţi.

Noua staţie de dializă a spitalului a fost inaugurată. Bolnavii cronici nu vor mai face naveta pentru tratament

Au fost cheltuiţi 60.000 de lei pentru renovarea secţiei de dializă a spitalului din Hunedoara. Cabinetele au fost dotate cu aparatură medicală nouă, pentru care spitalul plăteşte o chirie lunară de 8.200 de lei.

EXCLUSIV Şpaga impresionantă dată în spital de tânărul care a jefuit Castelul Corvinilor. Peste 170.000 lei din pradă nu au mai fost găsiţi

Gabriel Gal este judecat pentru spargerea de la casieria Castelului Corvinilor. În noaptea de 2 mai, a furat peste 175.000 lei, din monumentul istoric, dar şi-a rupt piciorul sărind de pe metereze. Este acuzat că a dat o şpagă consistentă medicilor, pentru a fi operat. Instanţa a decis punerea tânărului sub control judiciar, dar cu condiţia să nu se apropie de jocurile de noroc.

Mai multe pentru tine:
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Moment istoric pe Bega. Prima cursă după 1988 între Timișoara și Otelec. Vaporul cu 45 de pasageri a ajuns după trei ore
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"