Profesor de engleză, acuzat că agresează sexual copii. Ce au păţit două minore care au mers la meditaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minorele au povestit părinţilor ce au păţit la ora de engleză FOTO Shutterstock

Caz halucinant la Călăraşi! Un fost profesor care oferea meditaţii la engleză este acuzat că a agresat sexual două minore. Fetele, ambele în vârstă de 13 ani, au povestit acasă cum individul le-a pipăit în zona intimă.

Alertaţi de cele auzite, părinţii au mers într-un suflet la Poliţie. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost reţinut iniţial de poliţişti pentru 24 de ore, însă, ulterior, instanţa a luat măsura arestului preventiv la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Serviciul de Investigaţii Criminale efectuează cercetări faţă de suspect, cu privire la săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor.

La data de 24 martie, oamenii legii au efectuat o percheziţie domiciliară, în municipiul Călăraşi, la locuinţa bărbatului bănuit de săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor.

Conform anchetatorilor, părinţii fetelor au reclamat faptul că profesorul de meditaţie al fiicelor lor le-ar fi pipăit pe acestea în zonele intime în timpul orelor. În urma percheziţiei domiciliare, din locuinţa bărbatului au fost ridicate mai multe dispozitive de stocare.

Bărbatul a fost reţinut la data de 24 martie, ulterior a fost prezentat instanţei care a luat măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Conform poliţiştilor bărbatul nu predă în prezent la nicio şcoală, ci oferă meditaţii la domiciliu. În trecut, acesta a fost angajat la mai multe unităţi de învăţământ din oraş.

Vă mai recomandăm şi:

Grevă la metrou. Circulaţia trenurilor, blocată din cauza protestului spontan al sindicaliştilor

 

Puterea în mâna consumatorului: Energia regenerabilă scade costurile pe care nu le poţi controla