Victor Ponta şi Daciana Sârbu l-au cununat pe băiatul unui fost interlop, Palatul Ştirbey

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta şi soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu, îi vor cununa sâmbătă pe Laurenţiu Gorun, fiul fostului interlop Vasile Gorun, şi Larisa Mocioalcă, fiica deputatului PSD, Ion Mocioalcă         FOTO: Mediafax

Nunta mezinei preşedintelui, Elena Băsescu, şi a lui Bogdan Ionescu a fost concurată, sâmbătă, de cununia avocatului Laurenţiu Gorun, fiul adoptiv al fostului lider interlop Vasile Gorun, cu Larisa Mocioalcă, fiica deputatului PSD Ion Mocioalcă. La acest eveniment, care a avut loc la Palatul Ştirbey (Buftea, Ilfov), premierul Victor Ponta şi soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu, au fost naşii de cununie.

Familia Băsescu a fost sâmbătă în centrul atenţiei pentru ceea ce se preconizează a fi „nunta anului“, însă nici familia Ponta nu s-a lăsat mai prejos.

Premierul Victor Ponta şi soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu, au fost naşi la cununia avocatului Laurenţiu Gorun - fiul adoptiv al fostului lider al lumii interlope din Vâlcea, Vasile Gorun - cu Larisa Mocioalcă, fiica deputatului PSD Ion Mocioalcă.

„Da, pe Victor Ponta l-am rugat eu să ne fie naş. Ne cunoaştem de ceva vreme, suntem relativ apropiaţi ca vârstă şi mi-am permis acest lucru. Eu îl văd pe Victor, naşul nostru. Nici el, nici Daciana nu o să fie veşnic în fruntea Guvernului sau în Parlamentul European. Dar cu siguranţă vor fi în inima mea şi a Larisei“, a declarat mirele pentru realitatea.net. 

Cununia religioasă a fost oficiată la Capela Sfânta Treime, situată pe domeniul Ştirbey din localitatea ilfoveană Buftea, iar petrecerea a avut loc la restaurantul Regina Maria, aflat pe acelaşi domeniu. Cu toate că invitaţiile de nuntă au conţinut greşeli de tehno-redactare, petrecerea a fost la înălţime, „până când zorile îşi vor arăta surâsul“, după cum a susţinut Laurenţiu Gorun.

Potrivit HotNews.ro, Laurenţiu Gorun şi Larisa Mocioalcă s-au cunoscut în perioada în care fiica deputatului PSD şi-a facut stagiul de pregătire la biroul tânărului avocat vâlcean. „Nu ne-am cunoscut în facultate. Eu sunt cu câţiva ani mai mare decat ea. A venit, ne-am plăcut şi de acolo a început povestea noastră“, a declarat Laurenţiu Gorun, asociat la firma de avocatură Drakopoulos din Bucureşti.

Tatăl său, Vasile Gorun, a fost eliberat din penitenciar în iunie 2001, după ce a executat o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare. Supranumit „Vulturul“ sau „Dumnezeu“, Gorun a fost condamnat pentru şantaj, lipsire de libertate, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Mai multe pentru tine:
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Avarie la rețeaua de conducte. O sută de blocuri din București rămân fără apă caldă până la 1 mai
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Situaţia de pe front s-a „deteriorat”, afirmă comandantul-şef al forţelor ucrainene
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”