Cine este şi cum arată soţul cancelarului Angela Merkel. În spatele celei mai puternice femei din Europa stă un bărbat extrem de discret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a căsătorit prima oară la 23 de ani, dar avea să-şi dăruiască definitiv inima celui cu care a ajuns la altar a doua oară.

Este una dintre cele mai puternice femei ale lumii, dar şi una dintre cele mai discrete. Despre Angela Merkel (63) se poate spune că e tenace, corectă, pragmatică, cu mişcări cumva programate, dar nicidecum că e vreo femeie care şi-ar exploata latura sensibilă ori viaţa personală. Cel mult, ne lasă să-i vedem preferinţa pentru grădinărit, pentru cartofii prăjiţi cu maioneză picantă şi pentru berea rece, pentru animalele de fermă, drumeţiile montane ori cântat (vezi cea mai recentă demonstraţie de acest fel din timpul unui eveniment de campanie unde a cântat cu o solistă de jazz).

Şi, la fel ca ea, nici soţul ei nu e dornic de expunere, preferând reflectorului public mediul universitar care-i atât de familiar, Joachim Sauer (68) fiind profesor de chimie cuantică la Universitatea din Berlin – de unde şi gluma făcută de un cotidian german cum că acesta este „invizibil ca o moleculă”.

Iată şi alte lucruri interesante despre Joachim Sauer, dar şi imagini cu el şi soţia lui!

Mai multe pentru tine:
Moment istoric pe Bega. Prima cursă după 1988 între Timișoara și Otelec. Vaporul cu 45 de pasageri a ajuns după trei ore
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"