Moment tensionat la Vocea României. Smiley, iritat de un comentariu al Irinei Rimes. „Ai reuşit ce eu nu am putut în cinci sezoane: să-l enervez“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley a fost vizibil deranjat de descrierea Irinei Rimes FOTO Captură Pro TV

Cea de-a patra ediţie de audiţii „Vocea României“ a fost marcată de voci impresionante, dar şi de o discuţie tensionată între Irina Rimes şi Smiley, acesta din urmă fiind vizibil iritat de un comentariu al colegei sale din juriu. În schimb, Tudor Chirilă a felicitat-o pe artistă pentru „performanţa“ de a-l enerva pe Smiley.

Odri Bârcă (23 de ani), din Chişinău, a fost una dintre concurentele care a reuşit să întoarcă toate scaunele cu un cover al piesei „Issues“, semnată de Julia Michaels. 

În timp ce membrii din juriu „se luptau“ în argumente pentru a o covinge să li se alăture, Irina Rimes a reuşit să-l irite pe Smiley. 

„Fii atentă, Odri, ca să nu facem momentul prea lung: poţi să mergi cu domnul personaj (arătând spre Smiley - n.r.), poţi să mergi cu doamna voce (Andra), poţi să mergi cu domnul actor (Chirilă). Dar cu toţii ştim că emoţia câştigă suflete. Poţi să mergi cu emoţia (referindu-se la ea - n.r.)“, a spus Irina Rimes.

Smiley a reacţionat prompt, vizibil deranjat: „Aş vrea să îţi explic, Irina, că mie nu îmi place să fiu într-o categorie pe care o decizi tu.“ 

„Dar mie mi se pare un foarte bun compliment. Uite, eu nu sunt un personaj...“, a încercat cântăreaţa să se scuze. „Nu mă interesează“, a venit rapid replica lui Smiley. „Stai să îţi explic. Eu nu sunt un personaj. Eu sunt o persoană, eu sunt un om şi, în general, nu îmi place să fiu într-o categorie“.

„Băi Irina, ai reuşit ceva ce eu nu am reuşit în cinci sezoane: să-l enervez pe Smiley. Felicitări!“, a intervenit Tudor Chirilă amuzat.

Irina Rimes a spus că îi pare rău dacă Smiley s-a simţit ofensat, adăugând: „Mie mi-ar plăcea să fiu un personaj, pentru că eu nu sunt, de exemplu“. 

„Eu sunt mai mult decât un personaj, Odri. Sunt un om care te poate ajuta în acest concurs, sunt un om care te poate ajuta în cariera ta. Am construit o grămadă de cariere de succes de la zero şi mi-aş dori să fii în echipa mea“, i s-a adresat Smiley concurentei de pe scenă. 

Totuşi, Odri a ales să meargă chiar în echipa Irinei Rimes. 

„Na, dacă asta e imaginaţia Irinei... E surprinzătoare, nu ştii niciodată ce mai scoate din tolbă“, a mai adăugat Smiley în culise. 

La finalul ediţiei 4 „Vocea României“, încă opt concurenţi au reuşit să întoarcă scaunele şi să ocupe câte un loc într-una dintre cele patru echipe. Două voci la Andra – Nicoleta Oancea şi Renate Grad –, două la Smiley – Sorina Bică şi Lavinia Rusu –, două la Tudor – Daria Tănasă şi Cristian Alexa – şi tot două şi la Irina – Eduard Malareu şi Odri Bârcă.