Tinere Talente susține valorilor artistice, program creat de Fundația Regală Margareta a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mulți copii talentați provin din familii cu posibilități financiare limitate, care nu le permit să își urmeze talentul. Chiar dacă harul le este descoperit, chiar dacă sunt acceptați la școli de artă sau muzică, tinerii din familii cu venituri modeste nu au șanse reale de afirmare. O parte dintre ei vor abandona studiul.

Ca răspuns la această problemă, Fundația Regală Margareta a României a creat în 2008 un program național pentru a sprijini și promova tinerii artiști talentați, care au nevoie de sprijin financiar pentru a-și dezvolta potențialul și a-și exprima valoarea artistică.

De 15 ani, bursele Tinere Talente se acordă tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani, elevi și studenţi la liceele și universităţile cu profil muzical și artistic din România, care provin din familii cu venituri mici.

Proiectul oferă tinerilor talentați sprijin complex, relevant și constant, prin burse, mentorat și promovare, fiind considerat azi cel mai bun program de artă și cultură din România.

Despre programul Tinere Talente vorbesc la Adevărul Live Ovidiu Rusu – bursier alumnus arte vizuale și  Gabriela Iordache – coordonator program Tinere Talente Urmărește o nouă edițierealizată și moderată de Antoaneta Banu.    

Adevărul Live



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite