Ce probleme de sănătate indică ora la care te trezeşti noaptea

Ce probleme de sănătate indică ora la care te trezeşti noaptea

Mulţi dintre noi avem probleme cu somnul, fie că ne este greu să adormim, fie că ne trezim adesea în toiul nopţii. Cu cât se prelungeşte mai mult perioada în care se manifestă aceste neplăceri, cu atât eşti mai tentat să accepţi situaţia ca pe una normală şi te îndepărtezi de ceea ce înseamnă un somn sănătos. De aici până la manifestarea unei boli este doar un pas.

Cât dormi, în funcţie de vârstă

Cât dormi, în funcţie de vârstă

Numărul de ore de care are nevoie o persoană ca să fie odihnită diferă în funcţie de mai mulţi factori. Astfel, un adult are nevoie de alt program de somn, spre deosebire de un copil. Descoperă cât trebuie să dormi în funcţie de vârstă!

Cum te poate îmbolnăvi somnul insuficient

Cum te poate îmbolnăvi somnul insuficient

Somnul este foarte important pentru menţinerea sănătăţii. Ai observat cât de bine te simţi după o noapte de odihnă şi cât de greu este să-ţi duci la îndeplinire sarcinile zilnice când nu ai dormit suficient? Când ai probleme cu somnul în mod constant, îţi poate fi afectată sănătatea.

Sucuri şi ceaiuri care te ajută să dormi

Sucuri şi ceaiuri care te ajută să dormi

Toată lumea are o rutină înainte de culcare, care îi ajută să adoarmă mai uşor. Unii fac o baie caldă, alţii citesc o carte. Dar există un lucru pe care ar trebui să îl cu toţii, ca să ne vină somnul mai repede: o băutură consumată cu o oră înainte de culcare.

Tragedia de la Colectiv a deschis un uriaş capitol al solidarităţii româneşti, atât în ceea ce priveşte mobilizarea resurselor profesionale, cât şi individuale. Voluntariatul profesioniştilor din profesiile medicale a fost exemplar şi fără stridenţe, iar mobilizarea societăţii civile, prin formele ei asociative, a fost de asemenea promptă şi rapidă.

acum 1 an · comentarii (0)

Nominalizarea unui medic abia ieşit de pe băncile şcolii, cineva care nu a gustat din „salamul cu soia“ al sistemului sanitar autohton, urmată de grabnica sa înlăturare arată dificultatea pe care o au comunitatea medicală şi sistemul politic ca, în al doisprezecelea ceas, să genereze speranţă printr-o propunere care să fie dincolo de suspiciune sau deriziune.

acum 1 an · comentarii (4)

„Puţin mai târziu” pare acest optimist şi superb moment în care toate lucrurile nu-atât-de-plăcuto-oribilo-greţoase-de-care-îmi-este-silă-să-mă-apuc se vor rezolva de la sine. În mod repetat ne comportăm ca şi când in viitor, printr-o minune, vom fi puţin mai odihniţi, vom avea mai mult timp, mai mulţi bani sau orice altă aliniere perfectă de stele de care avem nevoie să facem lucrurile să se întâmple.

acum 2 ani · comentarii (0)
Postari Recente