VIDEO Ratarea anului în fotbalul mondial vine din România: Wellington a avut o execuţie care te lasă fără cuvinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul lunii octombrie, atacantul brazilian al Concordiei a ajuns în presa internaţională din cauza unui atac rasist. Acum, cu siguranţă, el va ajunge din nou în centrul atenţiei, însă din cu totul alt motiv.

Wellington Carlos (27 de ani) ţine să devină cel mai mediatizat jucător străin din campionatul românesc. 

Acum o lună, ziare important, precum „Marca“ şi „Daily Mirror“ au scris despre Wellington, după ce un huligan a aruncat cu o banană spre atacantul Chiajnei, făcându-l pe acesta să izbucnească în plâns.

Acum, Wellington va apărea, din nou, în presa internaţională. De această dată însă, vina îi aparţine, în totalitate, jucătorului de culoare. 

Ce s-a întâmplat?

În prima repriză a meciului Pandurii – Chiajna, Wellington a „reuşit“ ceea ce poate fi ratarea anului în fotbalul mondial. El a trimis peste poartă din doi metri, când era mai greu să rateze decât să înscrie!

CLICK PENTRU A VEDEA RATAREA LUI WELLINGTON

Această execuţie halucinantă a brazilianului e cu atât mai surprinzătoare cu cât el are cifre bune în Liga I. În primul său sezon aici, 2012-2013, el a marcat cinci goluri pentru Chiajna, iar în următoarea stagiune şi-a dublat numărul reuşitelor în prima ligă.

În actualul campionat, Wellington are două goluri în şapte partide.

Se întâmplă, au mai ratat şi Ronaldo, şi Benzema. Nu sunt supărat că am ratat, mă deranjează că n-am câştigat. Wellington Carlos atacant Chiajna

UPDATE 18.52 - Ratarea lui Wellington s-a dovedit a fi decisivă pentru Chiajna. Ilfovenii au condus cu 1-0 la Târgu Jiu, după ce Serediuc a deschis scorul (67), însă Shamsin (75) a stabilit scorul final, 1-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite