VIDEO FC Braşov-Astra 1-1. Oaspeţii au smuls un punct pe final, braşovenii au terminat meciul în 8 jucători de câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tembo i-a adus Astrei un punct la Braşov FOTO Cosmin Iftode
Tembo i-a adus Astrei un punct la Braşov FOTO Cosmin Iftode

Astra şi FC Braşov au terminat la egalitate meciul disputat la Braşov în etapa a 18-a din Liga 1. Gazdele au terminat meciul în dublă inferioritate, situaţie care le-a facilitat oaspeţilor marcarea golului egalizator.

Astra Giurgiu a obţinut o remiză chinuită în deplasare cu FC Braşov, 1-1, golul egalării pentru oaspeţii fiind înscris cu 10 minute înainte de finalul jocului. Gazdele au marcat primele, în minutul 40, prin Cristian Ganea, care a profitat de o pasă greşită a lui Laban şi a înscris cu un şut la colţul scurt.

FC Braşov a jucat în inferioritate numerică din minutul 63, după ce Bencum a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. În minutul 77, Jurici de la gazde a primit şi el al doilea cartonaş galben şi a fost el eliminat. Astra a profitat de superioritatea numerică şi a egalat prin Tembo, care a înscris cu un şut în forţă de la peste de 25 de metri.

S-a terminat 1-1, rezultat care nu a ajută prea mult niciuna dintre cele două formaţii. Giurgiuvenii au bifat al doilea egal de la reluarea campionatului, în timp ce Braşovul a obţinut primul punct din retur.

VIDEO FC Braşov-Astra Giurgiu 1-1

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite