VIDEO Dinamo leagă victoriile în Liga 1. După Oţelul, "câinii" au învins şi pe "U" Cluj. Teja, nemilos cu fosta sa echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bilinski a fost eroul lui Dinamo contra "şepcilor roşii", reuşind "dubla"
Bilinski a fost eroul lui Dinamo contra "şepcilor roşii", reuşind "dubla"

Mihai Teja, antrenorul lui Dinamo, şi-a înfruntat în etapa a 19-a a Ligii 1 fosta echipă, Universitatea Cluj, pe care a învins-o cu 3-0, în "Ştefan cel Mare" şi a afundat-o şi mai mult în subsolul clasamentului.

Dinamo începe să arate din ce în ce mai bine cu Mihai Teja antrenor. Chiar dacă a început ezitant primăvara, pierzând manşa tur a sferturilor Cupei Ligii, 1-2 cu Pandurii, "câinii" şi-au revenit în prima etapă a returului, când au învins la Galaţi. În al treilea meci de la reluarea sezonului, Dinamo a demonstrat că se află pe un trend ascendent. Elevii lui Mihai Teja s-au distrat cu suferinta formaţie a Universităţii Cluj, care, judecând după modul cum a jucat în "Ştefan cel Mare", are şanse minime să scape de retrogradare.

Eroul dinamoviştilor în duelul cu "şepcile roşii" a fost Bilinski, atacant care a deschis scorul şi tot el a şi închis tabela. Primul gol a fost marcat de polonez în minutul 27, după care, în minutul 68 Lazăr a scăpat singur cu portarul advers şi a dublat avantajul lui Dinamo. Acelaşi Bilinski şi-a desăvârşit opera în ultimul minut de prelungiri, când a fructificat în forţă pasa primită de la Marius Niculae. Graţie acestor reuşite, atacantul polonez al lui Dinamo a ajuns la cota 10 în clasamentul golgeterilor Ligii 1.

Oaspeţii au terminat jocul în zece oameni, deoarece fundaşul Bambara a fost eliminat în minutul 75 pentru cumul de galbene. S-a terminat 3-0 pentru Dinamo, care urcă pe 4 în clasament, la punct distanţă de podium. De partea cealaltă, zilele lui George Ogăraru la "U" Cluj sunt numărate, tehnicianul fiind avertizat deja de patronul Florian Walter că va fi demis dacă nu redresează cât mai curând corabia "şepcilor roşii".

VIDEO Dinamo-"U" Cluj 3-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite