VIDEO Meci extrem de slab în Bănie, cu greşeli uriaşe de arbitraj, pe un teren deplorabil: CSU Craiova-Steaua 0-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Popa a ratat cele mai mari ocazii ale Stelei pe Stadionul Extensiv FOTO Răzvan Păsărică
Adi Popa a ratat cele mai mari ocazii ale Stelei pe Stadionul Extensiv FOTO Răzvan Păsărică

CSU Craiova şi Steaua au fost protagonistele unui joc încâlcit, pe un teren mizerabil, în derby-ul etapei a 19-a din Liga 1 încheiat la egalitate, 0-0. Deşi gazdele au jucat mai bine de 40 de minute în inferioritate, steliştii nu au putut să fructifice măcar una din ocaziile create.

Un proverb vechi românesc spune că la pomul lăudat nu trebuie să te duci cu sacul. Craiova şi Steaua, două dintre cele mai bune echipe ale campionatului, au demonstrat pe Stadionul Extensiv valabilitatea perenă a acestui proverb. Cele două formaţii au oferit un "spectacol" jalnic pe un teren care a arătat mai degrabă cu un ogor proaspăt arat. Nu e de mirare că jocul celor două echipe a fost foarte încâlcit, lipsit de viziune. 

Dincolo de aceste condiţii, arbitrii au întregit tabloul unui derby dezolant. Brigada condusă de Marius Avram a greşit grav în defavoarea Stelei, în două rânduri. Mai întâi, Adrian Popa a fost oprit eronat din drumul spre poarta lui Bălgrădean pentru un ofsaid inexistent, iar apoi centralul nu a acordat lovitură de pedeapsă pentru Steaua, la un fault în careu comis de Brandan la Varela. 

După pauză, Brandan a primit al doilea galben şi a fost eliminat, îngreunând şi mai tare misiunea oltenilor. Totuşi, Cârţu s-a apărat cu autobaza, ceea ce a făcut ca fotbalul să aibă mult de suferit în Bănie, la fel şi cei 6.000 de spectatori, care au tremurat de frig în tribune pentru a fi martorii unei remize albe fără sare şi piper. Doar oaspeţii au punctat la capitolul ocazii de poartă, Adi Popa irosind câteva oportunităţi de a înscrie, spre disperarea lui Costel Gâlcă. În schimb, oltenii au jucat lamentabil şi au tras cu dinţii de un 0-0 insipid. De altfel, după reacţia lui Cârţu de la finalul jocului, Craiova şi-a dorit înainte de toate să nu piardă meciul cu Steaua, ceea ce a şi obţinut. Echipa din Bănie a bifat a 13-a etapă de când n-a mai pierdut un meci în Liga 1, în timp ce Steaua are un debut neaşteptat de slab de retur, cu un singur punct câştigat în două meciuri.

VIDEO CSU Craiova-Steaua 0-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite