Halep, prea bună, prea inteligentă: Simona, prestaţie impresionantă la meciul ei de debut la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Guliver / Getty images / Matthew Stockman
FOTO Guliver / Getty images / Matthew Stockman

Simona Halep a arătat ca un adevărat lider mondial şi şi-a liniştit şi fanii în mare măsură: piciorul afectat la Australian Open e bine şi n-a deranjat-o în niciun moment al confruntării cu Kristyna Pliskova (77 WTA).

Simona Halep (1 WTA) s-a încălzit un pic mai greu, după vreo 20 de zile de pauză, însă, atunci când a pus piciorul pe acceleraţie în partida cu Kristyna Pliskova, a fost de neoprit şi a învins-o cu scorul de 6-4, 6-4.

Sportiva din Cehia a condus cu 2-0 şi cu 3-1 în primul set, dar Halep a egalat la 3, după care a trecut în controlul meciului de la 4-4 încolo. La acest scor, constănţeanca a luat cinci game-uri la rând pentru a încheia primul set la 6-4 şi a se distanţa la 3-0 în actul secund!

Dominarea lui Halep în debutul setului secund a fost atât de categorică, încât, în primele trei game-uri, Pliskova a câştigat doar trei puncte! Probabil, de aceea, liderul WTA s-a mai relaxat, permiţându-i Kristynei să revină la 3-3.

Din nou, în momentul decisiv, Simona şi-a arătat clasa superioară: a făcut break pentru 4-3. Apoi, românca şi-a făcut serviciul pentru 5-3, iar setul s-a încheiat cu scorul de 6-4 pentru ocupanta locului 1 mondial.

Simona Halep a declarat, după debutul cu victorie la Indian Wells, că se aştepta la un meci dificil cu jucătoarea cehă Kristyna Pliskova, dar a fost pregătită să muncească pe teren şi să lupte pentru a obţine victoria.

CITEŞTE ŞI:

*Digi Sport, transmisiune defectuoasă a meciului Simonei Halep: Românii au făcut degeaba noapte albă pentru liderul WTA

*Halep, misiune uşurată: Simona a scăpat de Cibulkova la Indian Wells! Ştim adversara ei din turul III

*FOTO Halep, încurajată de o legendă: Imagine superbă de la loja Simonei în timpul primului meci de la Indian Wells

*Halep, încântată de debutul ei la Indian Wells: Ce a spus Simona după ce a „zburat“ spre turul III

*Begu, spulberată: Irina, prăbuşire totală în meciul cu Pliskova! A avut 5-1 în primul set, apoi a urmat dezastrul pentru ea

*Şarapova, furioasă: Devenită ciuca bătăilor, rusoaica l-a concediat pe omul care i-a stat alături în ultimii patru ani

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite