Deputat USR, atac dur la adresa lui Tăriceanu: Scârbă extremă. Se întreabă ce au avut în plus cei de la 1918 faţă de ei, tradătorii de neam

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. FOTO Inquam Photos
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. FOTO Inquam Photos

Deputatul USR Matei Dobrovie a avut un atac dur la adresa lui Călin Popescu-Tăriceanu, mesajul său fiind exprimat pe pagina de Facebook, unde l-a numit pe preşedintele Senatului şi pe cei din cadrul majorităţii „trădători de neam“.

„Blasfemie mai mare decât să îl asculţi pe Tăriceanu vorbind despre pasiunea pentru democraţie şi despre înfăptuitorii unirii cu Basarabia din 1918 nu poate exista. Scârbă extremă. Se întreaba ce au avut în plus aceia faţă de ei, tradătorii de neam. Revoltător!“, a scris Matei Dobrovie, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi, în cadrul şedinţei solemne a Parlamentului, care marchează 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, că doar "vrerea Parlamentelor de la Bucureşti şi Chişinău va putea reface ceea ce a făcut Sfatul Ţării", afirmând că tot atunci s-a decis că poporul de peste Prut era, de fapt, parte a poporului român.

În discursul său, Tăriceanu a declarat că politicienii din anii 20 nu au fost feriţi de procese făcute de autorităţi. „Presa vremii nu i-a tratat însă cu o indulgenţă mai mare în nici un caz mai mare decât cea de care beneficiază politicienii zilelor noastre. Câţiva au făcut chiar obiectul unor investigaţii ale instituţiilor de forţă ale statului precomunist“, a afirmat Tăriceanu. 

Matei Dobrovie captura Fb
Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite