Pleşu, despre posibila numire a lui Gigel Ştirbu la Cultură: Un Gigel în plus nu mai contează. Ştirbu: Sunt mândru de numele "care mi l-au dat" părinţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Pleşu
Andrei Pleşu

Filosoful Andrei Pleşu a fost întrebat vineri ce părere are despre eventuala numire a lui Gigel Ştirbu la Ministerul Culturii, el declarând că nu îl cunoaşte, nu a auzit niciodată de acesta şi că "un Gigel în plus nu mai contează".

UPDATE: Întrebat cum priveşte declaraţia lui Andrei Pleşu, Ştirbu a răspuns: „Sunt extraordinar de mândru de numele meu şi mulţumesc părinţilor de numele care mi l-au dat“.

Filosoful Andrei Pleşu a fost întrebat vineri ce părere are despre eventuala numire a lui Gigel Ştirbu la Ministerul Culturii, el declarând că nu îl cunoaşte.

"Nu am auzit niciodată de domnul ăsta, ori la Cultură îmi imaginez că ar trebui să apară totuşi şi personaje care au un anumit curriculum în domeniu", a spus Pleşu, care a subliniat că nu ştie cine este Gigel Ştirbu.

„Cum îl cheamă?", a întrebat Pleşu.

După ce jurnaliştii i-au spus că numele acestuia este Gigel Sorinel Ştirbu, Pleşu a spus: "După mine, Gigel e foarte potrivit pentru o funcţie care cere anvergură europeană. La noi e plin de Gigei în toate posturile şi în toate instituţiile. Un Gigel în plus nu mai contează".

Preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, Gigel Ştirbu, este cotat cu cele mai multe şanse pentru a prelua mandatul de ministru al Culturii, după ce Daniel barbu a demisionat din funcţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite