Geoană: Băsescu ştie cel mai bine cum s-au fraudat prezidenţialele, aşa a luat al doilea mandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Mircea Geoană, fost candidat la Preşedinţie, a declarat, imediat după discursul lui Traian Băsescu, că şeful statului ştie cel mai bine cum s-au fraudat prezidenţialele din 2009 pentru că aşa a obţinut al doilea mandat la Cotroceni.


„Domnul Traian Băsescu ştie cel mai bine cum s-au fraudat alegerile prezidenţiale din 2009. Cum persoane decedate au votat, cum la Paris a fost un vot la 13 secunde, cum s-au tipărit buletine de vot în plus, cum s-au modificat procesele verbale. Domnul Băsescu ştie mai bine ca oricine toate aceste lucruri, pentru că aşa a câştigat al doilea mandat de preşedinte“, a punctat Geoană.

Contracanidatul din 2009 a lui Băsescu la Preşedinţie a mai precuzat faptul că a trimis mai multe dovezi către Curtea Constituţională şi nu s-a întâmplat nimic. „Am trimis în 2009 sute de mii de dovezi la CC, fără a fi măcar analizate. Şi dacă tot ştie atât de bine cum s-au fraudat alegerile prezidenţiale din 2009, de ce nu ne spune şi nouă cum a făcut? Astfel vom şti cum putem preveni astfel de situaţii total nedemocratice şi ilegale pe viitor", afirmă Geoană în comunicat“, a adăugat Geoană.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, despre rechizitoriul din dosarul lui Liviu Dragnea privind fraudarea referendumului, că acelaşi mecanism a fost folosit de PSD în 2009, la alegerile prezidenţiale.

„Cu acelaşi mecanism au mai furat o dată, cel puţin în 2009, iar în 2004 am suspectat calculatorul. Dar în 2009, la alegerile prezidenţiale, PSD a utilizat exact acelaşi mecanism de furt“, a declarat preşedintele Traian Băsescu.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Băsescu: Ponta şi Antonescu sunt ca doi bebeluşi. Nu voi ezita să-mi retrag semnătura de pe un acord care a rămas gol

Dosarul Referendumul. Cum s-a luptat vicepremierul Liviu Dragnea să-l dea jos pe Traian Băsescu

Băsescu, despre Justiţie: Menţinerea lui Dragnea în Guvern este o greşeală

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite