Elena Băsescu, atac la Stolojan: „Şi-a făcut partid racolând oameni din PNL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Europarlamentarul PDL, Elena Băsescu FOTO Arhiva Adevărul
Europarlamentarul PDL, Elena Băsescu FOTO Arhiva Adevărul

Europarlamentarul PDL, Elena Băsescu, sare în apărarea Partidului Mişcarea Populară şi îl critică pe colegul său din Parlamentul European, Theodor Stolojan, precizând că este o ironie ca tocmai europarlamentarul să se opună racolărilor din PDL.


„Ce ironie! Să se opună racolărilor tocmai colegul meu din PDL, domnul Stolojan, care şi-a făcut partid (PLD) racolând masiv oameni din PNL“, a scris Elena Băsescu pe pagina personală de Facebook.

Comentariul europarlamentarului PDL, Elena Băsescu, vine în contextul în care colegul său, Theodor Stolojan, a afirmat că Partidul Mişcarea Populară nu ar trebui să ia oameni din PDL.


Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan spune ca Partidul Mişcarea Populară nu ar trebui să ia oameni de la PDL. „Asta e viaţa, oamenii se mai mişcă dintr-un loc în altul, sperăm să nu îşi concentreze forţele spre racolarea din PDL, ci să se concentreze pe ce au spus - oameni noi, partid nou şi aşa mai departe. E un partid nou, speram să se concentreze pe lupta politică împotriva USL, nu pe racolarea din PDL“, a spus Stolojan.

Partidul Miscarea Populara, girat de Traian Basescu, a depus marţi actele pentru înregistrarea ca partid, iar preşedintele va fi deputatul Eugen Tomac, fost membru PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite