No mercy / Fără milă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă Regatul încă Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord este un stat aliat, în cadrul NATO, chiar dacă oficialii români adoptă politica struţului, iar SKY NEWS aplică politici tipice operaţiunilor psihologice, sub bagheta unui serviciu de informaţii britanic, ostil stabilităţii României, rămân valabile întrebările...

...de care fug, ca dracul de tămâie, toţi moderatorii televiziunilor de interes public din România:

1. Cu ce scop real a pornit iniţiativa publicistică de la Londra vizând, culmea coincidenţei, o zonă în care unii autothtoni susţin existenţa unui ţinut numit altfel decât cel românesc?

2. De ce tocmai în Mureş a fost dorită demonstrarea existenţei unui armament aparent utilizabil în conflicte militare, actuale sau dezirabil viitoare?

3. Cine şi de ce ar vrea să demonstreze, de la Londra, că România este un sat fără câini, care are un sistem administrativ chipurile depăşit de situaţia „reală“, din teren?

4. În ce măsură un anumit serviciu de informaţii britanic a generat acest balon de săpun, taman când vizitatorul de serviciu, din Transilvania, încă prinţul moştenitor Charles – Prince of Wales, Duke of Rothesay – ştie că nu va mai urca pe tronul de la Londra?

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite