Fostul minstru Daniel Chiţoiu va fi adus la Spitalul Floreasca din Capitală pentru investigaţii suplimentare, după accidentul din Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Chiţoiu a fost implicat într-un accident mortal în judeţul Argeş, foto Arhivă
Daniel Chiţoiu a fost implicat într-un accident mortal în judeţul Argeş, foto Arhivă

Fostul ministru al Economiei şi actualul secretar general al ALDE, Daniel Chiţoiu, va fi adus la Spitalul Floreasca din Capitală pentru investigaţii suplimentare, după ce acest a fost implicat într-un accident rutier mortal în judeţul Argeş.

Surse medicale au precizat pentru Mediafax că Daniel Chiţoiu este adus la Spitalul Floreasca din Capitală unde va fi supus mai multor analize (tomograf, radiografie), după ce a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc joi în judeţul Argeş. Secretarul general al ALDE are trei coaste rupte, au precizat aceleaşi surse.

Secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu, a fost implicat în accidentul produs joi pe DN7, Piteşti-Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti, judeţul Argeş, susţin surse din rândul anchetatorilor. Unui şofer în vârstă de 70 de ani, aflat la volanul unei maşini Dacia Logan, i s-a făcut rău şi a scăpat autoturismul pe contrasens, unde a intrat într-un alt autoturism. La volanul maşinii lovite, marca Audi, se afla fostul ministru al Economiei Daniel Chiţoiu, potrivit martorilor evenimentului. 

Reprezentanţii IPJ Argeş susţin că în accident au fost implicate două maşini, una condusă de un bărbat de 82 de ani şi alta la volanul căreia se afla un bărbat de 52 de ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite