G4Media: STB îşi va repara 11 tramvaie cu peste 6 milioane de euro. Firma care a câştigat contractul, înfiinţată în urmă cu câteva luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a atribuit un contract în valoare de peste 6,3 milioane de euro pentru reabilitatea a 11 tramvaie unei firme înfiinţate în urmă cu doar câteva luni

STB a publicat, astăzi, pe site-ul de achiziţii publice anunţul care face public un contract de 6,3 milioane de euro pentru reabilitate a 11 tramvaie cu SRL-ul Ingenious Machinery Solutions, firma înfiinţată de Cristi Cameliu Sandu în martie 2019. Conform site-ului de licitaţii publice, contractul primit de la Societatea de Transport Bucureşti este singurul câştigat de Ingenious Machinery Solutions, scrie G4Media.

Banii sunt destinaţi refacerii tramvaielor Bucur din parcul de specialitate al STB. Contractul a fost acordat în urma unei licitaţii la care nu s-a înscris decât un participant:  o asociere de patru companii,  condusă de societatea Ingenious Machinery Solutions.

Firma a fost înfiinţată în 2019 şi obiectul de activitate principal al SRL-ului este intermedieri comerţ. Cel care a înfiinţat firma a fost Cristi Cameliu Sandu, aşa cu reiese din datelor obţinute cu ajutorul publicaţiei termene.ro.

În aceeaşi perioadă, acesta a mai înfiinţat o firmă de publicitate, Cherries and Pitchies. Acestă firmă de publicitate a obţinut deja un contract de 250.000 de euro de la Primăria Sectorului 1 pentru a se ocupa de vacanţele organizate de primărie pentru bătrâni.

În luna august, Cristi Cameliu Sandu, iese din firma Ingenious Machinery Solutions şi cedează acţiunile bucureşteanului Florin Barbu. Alături de această firmă, mai fac parte din asocierea care a primit un contract de 6,3 milioane de euro şi: Suport Real IFN, Railtec Systems Integration şi firma italiană Favellato Claudio SPA. Suport Real IFN îi are ca acţionari pe Marius Bogdan Petre şi pe Elena Dana Petre. Railtec Systems Integration o are acţionar majoritar pe Tatiana Bănuleasa, mai scrie G4Media.

Contractul acordat de Societatea de Transport Bucureşti are ca scop amenajare interioară şi exterioară a tramvaielor Bucur LF – CA, dar şi servicii de proiectare.

Contractul trebuie finalizat în 2020. STB a relansat pe 20 septembrie licitaţia pentru amenajarea interioară şi exterioară a tramvaielor Bucur LF – CA, valoarea estimată a contractului fiind de 31,10 milioane de lei (6,5 milioane de euro).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite