Scandal într-un avion Wizz Air de pe ruta Treviso – Timişoara. Trei persoane, acuzate că au furat din bagajul unei femei

Scandal într-un avion Wizz Air de pe ruta Treviso – Timişoara. Trei persoane, acuzate că au furat din bagajul unei femei

Pasagerii zborului Treviso - Timişoara au fost martorii unui scadal iscat în urma unor acuzaţii de furt FOTO Adevărul

Un incident grav a fost înregistrat, sâmbătă, într-un avion Wizz Air care circula pe ruta Treviso – Timişoara, după izbucnirea unui scandal dintre o femeie şi trei persoane de etnie romă acuzate că i-au furat acesteia din bagaje 200 de euro. Acuzaţiile nu s-au confirmat cu ocazia anchetei efectuate la aterizare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pasagerii zborului Treviso – Timişoara au fost martorii unui incident iscat între o femeie şi trei persoane de etnie romă, doi bărbaţi şi o femeie după ce pasagera i-a acuzat pe cei trei că i-au furat din bagaje. Potrivit pressalert.ro între cei trei romi şi femeie s-a iscat un scandal, iar piloţii aeronavei au anunţat Poliţia, care i-a preluat pe suspecţi la coborârea din avion.

Femeia le-a declarat poliţiştilor că romii i-au furat 200 de euro, dar banii nu au fost găsiţi asupra acestora. Păgubita şi-a retras plângerea, dar cei doi bărbaţi şi femeia acuzaţi de furt au primit o amendă de 10.000 de lei pentru scandal. Surse din cadrul aeroportului au declarat că cele trei persoane au primit interdicţie de a mai zbura cu Wizz Air. 

citeste totul despre: