Războiul audienţelor: Finala „Românii au talent“, „atacată“ de „Suleyman Magnificul“

Războiul
audienţelor: Finala „Românii au talent“, „atacată“ de „Suleyman Magnificul“

Personajele din serialul „Suleyman Magnificul“ au captivat publicul român FOTO Kanal D

Seara de vineri se anunţă cel puţin interesantă din punct de vedere al audienţelor TV. Show-ul „Românii au talent“, difuzat la Pro TV de la ora 22.30, are acum un concurent puternic: ultimul episod din serialul „Suleyman Magnificul“, programat la Kanal D de la ora 20.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lupta pentru audienţă se înteţeşte între Pro TV şi Kanal D. După ce „Suleyman Magnificul“ a depăşit costant în audienţe (pe publicul naţional şi urban) emisiunea „Masterchef“, reprezentanţii Kanal D au luat decizia să redifizueze ultimul episod din sezonul 2 al celebrului serial trucesc. Când? Vineri seara, de la 20.00, cu jumătate de oră mai devreme de începerea finalei cu români talentaţi.

„Vineri, 10 mai, începând cu ora 20.00, Kanal D redifuzează ultimul episod din sezonul 2 al serialului «Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii». La cererea publicului, fascinanta poveste a celui mai iubit şi admirat sultan revine pe micile ecrane. Mii de români au solicitat postului de televiziune Kanal D redifuzarea ultimului episod din acest sezon“, se arată în comunicatul postului Kanal D.

Tot vineri seara se va disputa şi partida Dinamo – Steaua, transmisă de Digi Sport de la ora 21.00.
 

citeste totul despre: