Sultanul audienţelor se retrage până la toamnă. „Suleyman Magnificul“ va fi înlocuit de „Iffet“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Personajele Hurrem şi Suleyman Magnificul revin la toamnă FOTOGRAFII Kanal D
Personajele Hurrem şi Suleyman Magnificul revin la toamnă FOTOGRAFII Kanal D

Ar putea fi un motiv de tristeţe pentru unii, un prilej de bucurie pentru alţii: „Suleyman Magnificul“ se retrage din bătălia audienţelor până la toamnă. Din 6 mai, serialul difuzat de Kanal D ia o pauză şi va fi înlocuit cu o nouă producţie turcească: „Iffet“.

Ultimele două episoade ale sezonului 2 din serialul care a făcut din postul Kanal D lider de audienţă în fiecare luni şi marţi seara vor fi difuzate săptămâna viitoare. Apoi, sultanul Suleyman şi întregul harem vor lua o pauză de la intrigi şi urzeli până la toamnă, când Kanal D va transmite cea de-e treia serie a producţiei turceşti.

Noile aventuri ale lui Suleyman Magnificul se anunţă însă îndeajuns de incitante pentru a-i ţine pe fani „lipiţi“ de micile ecrane. În sezonul 3, apare un personaj nou: Rustem Paşa, vizirul care se va căsători cu Mihrimah, fiica lui Hurrem şi a lui Suleyman. El o va ajuta pe Hurrem să-l distrugă pe Mustafa.

image

Deşi Suleyman ia vacanţă, telespectatorii Kanal D nu vor fi văduviţi, peste vară, de intrigi şi melodramă. Din 7 mai, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00, postul TV va difuza „Iffet“, un serial prezentat drept „povestea captivantă a unei iubiri neîmpărtăşite“. 

Iffet, interpretată de Deniz Cakir (cunoscută din serialul „Poveste de familie“, difuzat la Kanal D, foto), este o tânără frumoasă care provine dintr-o familie modestă din Turcia. Ea locuieşte împreună cu tatăl şi sora ei mai mică într-un cartier sărac din Istanbul şi se îndrăgosteşte de Cemil (Ibrahim Celikkol), un şofer de taxi. Tânăra visează la ziua când Cemil o va cere în căsătorie, dar acesta are planuri care nu rezonează cu dorinţele fetei. Cemil visează că într-o zi va fi foarte bogat şi va părăsi cartierul modest în care locuieşte, pentru a-şi trăi viaţa într-un loc exotic.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite